GAV semneaza o noua campanie Bosch „Fa-ti casa cu Bosch!”

GAV semneaza o noua campanie Bosch „Fa-ti casa cu Bosch!”

GAV, agentia de creatie a companiei Bosch, semneaza conceptul creativ al noii campanii nationale de comunicare, “Fa-ti casa cu Bosch!” care se desfasoara in perioada 3 martie - 19 aprilie 2015 in retelele Dedeman si Praktiker si se bucura de sustinere media in TV, radio si digital.

Campania se adreseaza pasionatilor de mesterit si de gradinarit prin gamele Bosch Verde (DIY), Skil si Dremel, dar si celor mai putin experimentati, utilizatori ocazionali ai sculelor electrice, pe care Bosch ii sustine cu o serie de proiecte ingenioase prezentate pas cu pas pe canalul YouTube Bosch Scule Electrice si pe microsite-ul campaniei www.fazaelectrizanta.ro

“Suntem bucurosi ca pentru al doilea an consecutiv semnam alaturi de Bosch o campanie de comunicare solida. Personal, ma bucur ca am lucrat cu fostii mei colegi de facultate, doi artisti vizuali importanti (regizorul Alex Maftei si DOP-ul Alex Sterian), care au produs cinema made in Romania pentru scule made in Germany”, a declarat Lucian Georgescu, Managing Partner GAV.

  • Campania este gestionata din partea Robert Bosch SRL de catre Mihaela Daranga (Trade Marketing Service DIY Power Tools Division) si Mircea Georgescu (Country Sales Director, Power Tools Division).
  • Din echipa GAV fac parte Marius Rosu – Creative Partner, Gabriel Coman – Senior Copywriter, Radu Radulescu – Art Director, Oana Dragusin – Account Manager.
  • Productia video este semnata GAV, regia Alexandru Maftei, imaginea Alexandru Sterian. 

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Subiecte

Sectiune



Branded


Related