Momentul tau cinstit – de la Napolact

Momentul tau cinstit – de la Napolact

In perioada 11 martie- 3 mai 2015, agentia V8 Interactive a lansat o campanie care anunta si sustine in digital lansarea noului iaurt Cedra Cinstit cu Fructe de la Napolact, singurul iaurt cu fructe care contine doar iaurt unic Cedra, fructe si un dram de zahar. Nimic altceva!
Noua gama contine 4 sortimente diferite: merisoare si mure, capsuni si mere, piersici si caise, mere si pere.

"Ce ne-a inspirat in dezvoltarea mesajului de comunicare pentru aceasta campanie a fost, inainte de toate, produsul in sine. Clientul ne-a anuntat intr-o zi ca are o surpriza pentru noi si ne-a chemat la testing. Elena Baditoiu, Brand Manager FrieslandCampina, ne-a strans pe toti in jurul mesei si ne-a pus in fata toate sortimentele de Cedra Cinstit cu Fructe. Dupa cum va puteti imagina, nimeni nu a ratat nimic. Am descoperit astfel, cu bucurie, un iaurt simplu si gustos, facut, exact cum promite, doar din iaurt unic Cedra, bucati de fructe si un dram de zahar, spre satisfactia tuturor fetelor. Am plecat de acolo incantati ca niste copii si ne-am pastrat entuziasmul pe parcursul intregii zile. Acest moment ne-a reamintit cat de important este sa ne oferim pauze binemeritate zi de zi, cu special treat-uri, oricat de mici." Ana Maria Dutu (Copywriter V8).

Asa s-a nascut Momentul meu cinstit, o campanie, ba chiar mai mult, o initiativa, menita sa functioneze ca un reminder pentru sine si nevoile umane individuale. Timp de 8 saptamani, campania i-a indemnat pe useri, prin intermediul unui app de Facebook, sa-si ofere cat mai multe momente de "Eu, cu mine si... ce ma linisteste cu adevarat. Nimic altceva.", sa le imortalizeze, sa le impartaseasca si sa-i inspire astfel pe toti ceilalti sa le urmeze exemplul.

La scurt timp, au aparut si sustinatori ai initiativei din blogosfera. Asa am aflat ca Printesa Urbana se bucura de un moment cinstit seara, cand are grija de ea si rasfoieste carti de bucate. Dana Rogoz ne-a marturisit, in soapta, ca atunci cand cel mic dormea, momentul ei cinstit e cel de Dana, cu... Dana si un album de fotografii. Si Laura Cosoi ne-a povestit ce face cand nu este la o filmare sau sedinta foto:

"Am multe moduri de relaxare. Imi place sa citesc, imi place sa ma plimb cu Jazz, imi place sa gatesc, imi place sa merg in vacanta cu prietenii, ador sa ma relaxez impreuna cu familia. Dar momentul meu cinstit, de relaxare, e acela in care sunt doar eu, cu mine. Si atat."

Initiativa a fost lansata apoi si in randul angajatilor Friesland. Asa a rezultat o colectie de momente cinstite dintre cele mai diverse, pe care le-am selectat si le-am pus laolalta intr-un scurt montaj video.

 

Vizualuri ale campaniei:

Echipele implicate

Echipa Friesland Campina:

Laura Lungu – Marketing Managr
Elena Baditoiu – Brand Manager

Echipa V8 Interactive:
Ionut Andrei, Director Executiv
Mihaela Nachi, Account Manager
Corina Angearu, Client Service Director
Ana Maria Dutu, Copywriter
Iulia Stefanica, Art Director
Andrei Cucoanes, Creative Director
Ana Maria Iana, Social Media Strategist
Mihai Tudor, Programare

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Sectiune



Branded


Related