the Syndicate adauga Omega Pharma in portofoliu

the Syndicate adauga Omega Pharma in portofoliu

the Syndicate a castigat un client nou-nout din domeniul farmaceutic. Si nu oricare, ci Omega Pharma. Inceputul colaborarii nu a fost nicidecum latent.

In curand, farmaciile, strazile si televizoarele vor fi asaltate de campanii pentru branduri active din punct de vedere al comunicarii precum Vitamax, Ascovit si Panthenol.

Nu au fost uitate nici produsele mai putin prezente in diverse medii de comunicare. Cei de la the Syndicate au vorbit, planuit si creat, iar acum urmeaza sa readuca la viata promovarea pentru Calmogen, Paranix si multe alte branduri, marca Omega Pharma. 

"De-a lungul timpului am ajuns sa cunoastem foarte precis ce presupune creatia si strategia in domeniul farmaceutic. Ne mandrim cu proiecte de succes pentru numeroase branduri de profil, precum Farmexpert, Vivat si Minifarm. Am fost bucurosi si mai mult decat pregatiti sa punem la dispozitia uneia dintre cele mai importante companii farmaceutice din Romania experienta si abilitatile noastre.", a declarat Valentin Vernea (Client Service Director - the Syndicate).

Echipa the Syndicate: Florin Olingheru – Creative Director, Razvan Vasiloiu – Head of Strategy, Valentin Vernea – Client Service Director, Lucia Bobi – Account Executive, Ovidiu Anghel – Copywriter, Diana Dima – Art Director, Adrian Savescu – DTP

Echipa Omega Pharma: Daniela Dumitru - Marketing Manager, Alina Andrei - Brand Manager, Sorina Vana - Brand Manager, Irina Juncu - Junior Brand Manager, Sabin Minea - Customer Strategy Implementation Manager

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


the Syndicate

the Syndicate – Intelligent Creativity Incepand din 2007, zeci de campanii care au generat vanzari record si cresteri remarcabile ale cotei de piata, noi branduri care au stralucit pe rafturi sau branduri care... vezi detalii »

Sectiune



Branded


Related