Romania in shortlist-urile Golden Drum 2015: 13 campanii, 5 agentii

Romania in shortlist-urile Golden Drum 2015: 13 campanii, 5 agentii

5 agentii  au fost nominalizate cu un numar de 13 proiecte in cadrul celei de-a 22-a editii a festivalului Golden Drum, ce a debutat ieri, 13 octombrie, la Portoroz, Slovenia. Vorbim despre GMP Advertising, Leo Burnett Group, McCann Erickson, MRM Worldwide Romania si Publicis. 

In cadrul acestei editii, Romania este reprezentata si in cele doua jurii aferente sectiunilor Single si Multi Channel, anume de catre 3 publicitari romani: Razvan Capanescu (Chief Creative Officer, Leo Burnett Group) in juriul Single Channel, Bogdan Nitu (CEO si Head of Strategy, Webstyler) si Nir Refuah (CCO & General Manager, MRM), acestia din urma fiind membri ai juriului Multi Channel.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info

GMP+WEBSTYLER

In 2018, agentiile GMP Advertising si Webstyler au fuzionat, formand o singura agentie cu servicii intergrate GMP+WEBSTYLER, parte din GMP Group alaturi de GMP PR, Chapter 4 si Point Public Affairs. Cele doua agentii... vezi detalii »

WEBSTYLER

WEBSTYLER este cea mai premiată agenție de digital din România atât la nivel local cât și internațional. De 18 ani pe piață, timp în care a oferit servicii de strategie și creație la cele mai... vezi detalii »

Campanii

Festivaluri

Subiecte

SectiuneRelated