[Cu burta pe carte] Claudiu Jojatu si upgrade-ul de sistem al fiintelor umane

[Cu burta pe carte] Claudiu Jojatu si upgrade-ul de sistem al fiintelor umane

Ce inseamna sa fii viu: Sa iti provoci statusul, in fiecare zi. Da, si fiintele umane au nevoie, periodic, de upgrade de sistem, spune Claudiu Jojatu, proaspat Digital Director la Friends \ TBWA \ Digital. Din noua sa functie, Claudiu are o propunere: simplificare.  Fara bullshit si termenii prea-abuzati ai digitalului. Are, de asemenea, si o dorinta pentru duhul viitorului:

Mi-ar placea ca in viitorul nu foarte indepartat sa nu se mai caute scurtaturi care sa suplineasca munca, experienta si empatia fata de oamenii cu care lucrezi

 

Suntem in plina revolutie digitala, o revolutie masiva si foarte vizibila, iar cine nu vede cu claritate lucrul asta, si nu decide sa se adapteze, va manca in maximum 5 ani cartofi fierti cu sare.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Friends\TBWA

Why work with an agency like FRIENDS\TBWA Bucharest? DisruptionⓇAlmost everyone in the business world knows about disruption, talks about disruption or wants to try it, sooner or later. Well, it’s maybe time... vezi detalii »

ADC*RO

Art Directors Club Romania (ADC*RO) a fost infiintat in 2008 si reprezinta o asociatie non-profit, al carei obiectiv este acela de a promova si de a recunoaste excelenta in creativitate. Art Directors Club Romania... vezi detalii »

Dosare editoriale

Subiecte

Sectiune



Branded


Related