Ideea, Clientul si Echipa Anului 2016, desemnate in cadrul Premiilor Anuale Top 3 ADC*RO din aceasta seara

Ideea, Clientul si Echipa Anului 2016, desemnate in cadrul Premiilor Anuale Top 3 ADC*RO din aceasta seara

37 de idei si 15 agentii au fost in spotlight-ul Topului lunar ADC*RO in cele 12 luni de la lansarea acestuia. Analizand campaniile fruntase din cadrul Topului pe parcursul anului trecut, membrii ADC*RO vor acorda 3 premii speciale (Ideea Anului // Clientul Anului // Echipa Anului), in cadrul primei editii a Premiilor Anuale Top 3 ADC*RO. Premierea are loc miercuri, 25 ianuarie, de la ora 20.00 in cadrul The Institute (intrare libera in limita locurilor disponibile; Facebook event aici).

La inceputul anului, ADC*RO lansa un nou proiect cu scopul de a recunoaste si sustine creativitatea romaneasca: un top lunar in care membrii Art Director's Club Romania aleg cele mai bune idei si campanii publicitare lansate in luna respectiva.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


VML

VMLY&R a preluat FRACTAL Communications, agentia locala parte din WPP, si se alatura  VMLY&R Commerce pentru a oferi brandurilor o experienta conectata.  Preluarea agentiei locale de catre... vezi detalii »

ADC*RO

Art Directors Club Romania (ADC*RO) a fost infiintat in 2008 si reprezinta o asociatie non-profit, al carei obiectiv este acela de a promova si de a recunoaste excelenta in creativitate. Art Directors Club Romania... vezi detalii »

Festivaluri

Subiecte

Sectiune



Branded


Related