Gunn Report: Publicis, agentia nr. 1 in Romania

Gunn Report: Publicis, agentia nr. 1 in Romania

The Gunn Report este un index global al excelentei in creativitate si realizeaza anual topul celor mai creative agentii, retele, clienti si reclame la nivel mondial. Publicis Romania/Publicis One ocupa locul 1 in topul agentiilor din Romania, in calcularea procentajului intrand premiile castigate in cadrul festivalurilor internationale din 2016.

"E un mod excelent de a incepe anul! Aceste rezultate minunate vin ca o reconfirmare a performantelor Publicis. Agentia noastra a crescut foarte mult in ultimii ani atat in zona de digital, cat si in cele de strategie si creatie. Sunt extrem de mandru de toti oamenii din echipa, care reusesc sa obtina aceste rezultate prin pasiune, dar si prin multa munca."
Jorg Riommi (Chief Creative Officer – Publicis Romania/Publicis One)

 

De-a lungul anului 2016, Publicis Romania impreuna cu agentia digitala Nurun au castigat 64 de premii si 43 de nominalizari la cele mai importante festivaluri locale si internationale de advertising, culminand cu trofeul Golden Rose si titlul de Agentia Anului la Golden Drum 2016.

In plus, Publicis Romania a fost desemnata cea mai creativa agentie din reteaua Publicis in Europa Centrala si de Est dupa rezultatele Cannes Lions 2016 si a doua ca eficienta din Romania (conform Effie Effectiveness Index Romania 2016).

Campaniile Publicis Romania din 2016 au obtinut Aur, Argint, Bronz si Grand Prix la Golden Drum, D&AD, Cannes Lions, ADC*E, Eurobest, New York Festivals, Fibra Awards, Effie, Internetics.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


ADC*RO

Art Directors Club Romania (ADC*RO) a fost infiintat in 2008 si reprezinta o asociatie non-profit, al carei obiectiv este acela de a promova si de a recunoaste excelenta in creativitate. Art Directors Club Romania... vezi detalii »

Oameni

Subiecte

Sectiune



Branded


Related