FCB Bucharest pe locul întâi în topul ADC*RO al lunii ianuarie

FCB Bucharest pe locul întâi în topul ADC*RO al lunii ianuarie

Primul an de top 3 ADC a fost ȋncheiat luna trecută cu o gală de premiere ȋn care s-au decernat trei trofee: Ideea Anului, Clientul Anului și Echipa Anului.

ADC România continuă topul și ȋn 2017, ȋn același scop de a evidenția ideile bune ale echipelor de creație și de a oferi o imagine a pieței românești cât mai aproape de adevăr. Ȋn top 3 al lunii ianuarie membrii ADC au votat idei ale agențiilor FCB Bucharest, MRM//McCann Worldgroup România și Friends \ TBWA, cu mențiuni pentru campaniile semnate de Graffiti BBDO, Kinecto Isobar și Heraldist & Wondermarks.

FCB Bucharest ocupă primul loc cu ideea „BRD New Year’s Special 2017 - #UnPicDeAjutor”, un spot de ȋnceput de an, despre noi așteptări și planuri de viitor. Povestea fetiței de zece ani care ȋși găsește un prieten și un ajutor de nădejde ȋntr-un postaș cu abilități speciale a fost gândită și implementată de Wanda Hutira - Senior Art Director, Andrei Constantinescu - Junior Art Director și Dragos Raicu - Head of Copy, Patricia Bîea - Junior Copywriter.

“Cred că avem multe de ȋnvățat de la copii și ȋmi place când brand-urile ne amintesc asta. Felicitări clientului și agenției pentru insight și mai ales pentru execuție!”, declară Arpad Rezi, Art Director McCann Erickson România & membru ADC România.

Pe locul doi se află MRM//McCann Worldgroup România cu o nouă campanie ȋn stilul KFC: „Like Exchange”, prin care like-urile devin monedă națională de plată ȋn restaurantele KFC. Un proiect făcut de Nadejda Ghilca - Art Director și Sandra Bold - Head of Copy.

Friends \ TBWA intră ȋn top pe locul 3 cu vizualurile „WWF - Libertate pentru animale”, un semnal de alarmă față de modul ȋn care animalele sunt tratate ȋn circuri, ca urmare a tragediei de la Circul Globus. O serie de ad-uri care arată că locul animalelor e în libertate, nu în circuri, în cuști și lanțuri.

Pentru luna ianuarie, mențiuni au primit lucrările: “Pepsi - Drumul tău e un moment. Găsește-l”, de la Graffiti BBDO, “Bonduelle - Elena Pagu: campioană la o vârstă incredibilă!” de la Kinecto Isobar și “Filarmonica Transilvania - Şi clasicii o mai iau razna”, de la Heraldist&Wondermarks.

Art Directors Club România (ADC*RO) a fost înființat în 2008 și reprezintă o asociație non-profit, al cărei obiectiv este acela de a promova și de a recunoaște excelența în creativitate. Art Directors Club România este cea mai densă concentraţie de talente creative şi lideri de creaţie din industria de publicitate românească. Activitatea creativă şi recunoaşterea publică obţinută de membrii ADC România pot defini fără dificultate traiectoria, momentele cheie şi succesele industriei publicitare locale dar şi regionale.

Misiunea organizaţiei este de a conecta şi de a aduce împreună cele mai puternice talente creative şi de a le pune la dispoziţie instrumente prin care să se manifeste cu solidaritate, generozitate şi excelenţă profesională.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Friends\TBWA

Why work with an agency like FRIENDS\TBWA Bucharest? DisruptionⓇAlmost everyone in the business world knows about disruption, talks about disruption or wants to try it, sooner or later. Well, it’s maybe time... vezi detalii »

ADC*RO

Art Directors Club Romania (ADC*RO) a fost infiintat in 2008 si reprezinta o asociatie non-profit, al carei obiectiv este acela de a promova si de a recunoaste excelenta in creativitate. Art Directors Club Romania... vezi detalii »

FCB Bucharest

Cu o istorie si o experienta de peste 140 de ani in domeniul comunicarii, reteaua globala FCB include 150 de agentii in 90 de tari, avand peste 8.000 de angajati si este parte a Interpublic Group of Companies. In... vezi detalii »

SectiuneBranded


Related