Unde dragoste nu e, facem

Unde dragoste nu e, facem

Stiri false cu adepti, 3 saptamani de proteste, branduri activiste si ne-activiste, abrogari si ordonante, NASA anunta sapte planete aproape bune de populat, vanzatorii de martisoare premature, primavara mai mult ca perfecta. Viata e complicata si aglomerata de la natura zilele astea, fara sa ne mai luam si situatiile individuale la analizat.

In aceste vremuri, au trecut peste noi Zilele Indragostitilor, a lui Valentin si asta de acum, a lui Dragobete. Peste branduri, peste creativi si peste trolli deopotriva. Ce-au lasat ele in urma, asta-i intrebarea. Pai hai sa vedem.

 

In primul rand, un site ca niciun altul, cu idee de la Laura Leonte (ne-am pus la curent cu ce mai face aici) si ilustratii de Sorina Vazelina, dedicat celor aflati in relatii de lunga durata. Best Use of Chores, cum s-ar spune, merge la Grocery List Poems:

Introduci acolo listele de cumparaturi pe care le dai prin SMS - "proza casnica" - si ti se dau la schimb subtexte de poezie. In romana si/sau in engleza.

 

Catre toti indragostitii care nu mai stiu ce sa asculte, impreuna sau separat: Graffiti PR a compilat niste muzica de Dragobete, il dedica diacriticelor (aviz amatorilor: nu aruncatz prea tare).

 

 

Tot cu muzica ne trata si Philips Romania de Valentine's Day - un mix electro pentru o inima sanatoasa.

 

 

Intr-o alta parte a Facebook-ului, SRI are Akon pe repeat.

 

 

Dragoste din Afghanistan, via MApN.

 

 

Dragoste in cinema, unde protagonistul esti tu. O activare-surpriza pentru 3 cupluri inivtate la film, de la Grand Entertainment (Grand Cinema Digiplex):

 

 

Petrom a lansat un call for pupaciosi:

 

CFR Calatori invita lumea la declaratii de dragoste prin megafon, ca sa stie toata Gara cum si cat iubesti.

 

 

Daca esti introvertit, tot pe net e cel mai bine. La Orange Romania au fost in vizita Dragobitii:

 

 

Si un sandvis poate servi drept declaratie de dragoste; daca e cu mustar. De la Meda citire:

 

 

Inimioara = sandvis zice si McDonald's Romania.

 

  

Am intalnit si un concept de aplicatie cu mancat suflete.

 

 

Intre timp, altii servesc pizza pe timp de nunta. Asa a fost la Pizza Hut in preajma de Valentine's Day; o parte nunta 100% organica, cealalta parte, activare in cadrul campaniei "Pizza and Pasta Festival". Poate o stiti pe mireasa.

 

 

Dragoste peste tot, dar e si cu cadouri. Fericite vor fi domnitele carora li se vor oferi cele mai noi modele de gratare electrice, cum spun comentariile de aici:

 

 

Evident, aici vor exista si niste pierzatori.

 

 

Precum vom avea si niste victime. 

 

 

Si o veste care nu se leaga prea tare cu Dragobetele, dar e foarte binevenita. Sergiu Vasile (Times New Roman) ne anunta printr-o postare aleasa cu talc ca vom beneficia din nou de-un flux constant de Daraveri de boieri pe micile si foarte-micile ecrane.

 

 

Cam asta a fost cu online-ul si iubirea; si parca tot mai bine-i sta in offline.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Subiecte

Sectiune



Branded


Related