Bucurestean, mutat in Paris, account pe timp de zi si artist pe timp de noapte

Bucurestean, mutat in Paris, account pe timp de zi si artist pe timp de noapte

Aflat in pragul vietii de adolescent in Bucuresti, Andrei Cojocaru pleaca la Paris la parinti. Dupa ce-a terminat liceul s-a inscris la Sorbona, la Drept, pe care a si absolvit-o, trecand cumva peste fiorii unei plictiseli crunte. De trecut n-a trecut singur, ci s-a ajutat de DeviantArt pana s-a apucat de Photoshop si apoi de lucrul manual, pentru a crea colaje. Acum, dupa 4 ani de la plecarea din tara, se afla in pragul libertatii si era gata sa paseasca cu incredere.

Imediat dupa facultate, fara sa caute in deriva, se hotaraste ca publicitatea e compromisul pe care e dispus sa-l accepte: "un job serios si stabil dar in acelasi timp creativ". Ajunge la Publicis ca intern dar nu in departamentul de creatie, ci in cel de account management. Dupa 6 luni, primeste CDI-ul (contrat a duree indeterminee), pe care l-a considerat Holy Grail-ul inceputului lui in industrie. 6 ani si 4 luni ca International Account Executive la Publicis, unde a lucrat pe Orange, Coca-Cola, Yoplait si Heineken, s-au incheiat cu mutarea la CLM-BBDO. 

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Leo Burnett

Leo Burnett Romania este unul dintre cele mai prestigioase nume din industria de marketing si comunicare din Romania. In mod constant o agentie de top, Leo Burnett a reusit de-a lungul timpului sa creeze lideri... vezi detalii »

Subiecte

Sectiune



Branded


Related