[Strategul si juniorii] Alecsandra Roman (FCB): De la juniori poti invata multe lucruri daca se intampla sa pierzi contactul cu realitatea

[Strategul si juniorii] Alecsandra Roman (FCB): De la juniori poti invata multe lucruri daca se intampla sa pierzi contactul cu realitatea

Planul era sa se faca arheolog, dar n-a fost sa fie. Publicitatea, insa, e tot un fel de a sapa. In obiceiuri, in societate, in prejudecati si oameni.  In drumul sau spre rolul actual de Head of Strategy la FCB Bucharest, Alecsandra Roman a trecut mai intai pe la Metropotam / FourHooks. Si-a inceput cariera de strateg la BBDO, unde a lucrat pe conturi locale si internationale precum UPC, Volksbank, Artmark, PepsiCo sau Policolor. 

Si ajungem in zilele noastre, cele ale adevarurilor greu de pus in cuvinte. Cum ar fi asta: ”strategia nu apartine plannerului, asa cum creativitatea nu se rezuma la copywriting”. Din experienta a circa 10 ani, Alecsandra spune ca planning-ul este asemanator in majoritatea agentiilor, insa ceea diferentieaza calitatea rezultatului este felul in care este aplicat: avem strategia orientata inspre continut, cea orientata inspre ”selling" si sora vitrega si rea a celor doua, post-rationalizarea. Vorbim despre toate imediat.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


FCB Bucharest

Cu o istorie si o experienta de peste 140 de ani in domeniul comunicarii, reteaua globala FCB include 150 de agentii in 90 de tari, avand peste 8.000 de angajati si este parte a Interpublic Group of Companies. In... vezi detalii »

Dosare editoriale

Subiecte

Sectiune



Branded


Related