Din agonisirile lui Bogdan Petcu: 12 ani in publicitate, 8 ani de branding si-un proiect de packaging in Lurzer's Archive

Din agonisirile lui Bogdan Petcu: 12 ani in publicitate, 8 ani de branding si-un proiect de packaging in Lurzer's Archive

Bogdan Petcu si-a dorit dintotdeauna sa faca design de produs. Chiar a terminat Design industrial si de produs si la Tonitza si la UNArte. Dar cum pe vremea lui, situatia nu era prea prietenoasa cu cei care voiau sa se-apuce de creat chestii, publicitatea a parut sa fie industria potrivita la momentul potrivit.

La un an dupa ce termina facultatea, Bogdan face cunostinta cu jobul de Junior Graphic Designer, la Starlink, Leo Burnett. Spune ca inceputul i-a fost mai greoi, dar cu fiecare brainstorming interminabil, filmare si proiect de branding pe rezidentiale, publicitatea devenea mai misto. Descopera brandingul, apoi packagingul, si nu le mai da drumul nici pana in ziua de astazi. I-au trecut prin maini proiecte de la clienti ca URSUS, Mega Image, BCR Bank, Aqua Carpatica, Bayer, Macromex, Avon.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Leo Burnett

Leo Burnett Romania este unul dintre cele mai prestigioase nume din industria de marketing si comunicare din Romania. In mod constant o agentie de top, Leo Burnett a reusit de-a lungul timpului sa creeze lideri... vezi detalii »

Subiecte

SectiuneBranded


Related