A fost ales noul Consiliu Director IAA Romania. Valer Hancas (Kaufland Romania) devine Presedinte pentru urmatorii doi ani

A fost ales noul Consiliu Director IAA Romania. Valer Hancas (Kaufland Romania) devine Presedinte pentru urmatorii doi ani

In cadrul Adunarii Generale din 15 noiembrie 2018, a fost numit noul Consiliu Director al IAA Romania, pentru mandatul 2018-2020, fiind ales si Comitetul de Organizare Effie, editia 2019.

Astfel, preluand functia detinuta anterior de Maria Predoiu, Valer Hancas (Corporate Affairs & Communications Manager, Kaufland Romania) devine Presedintele IAA Romania pentru urmatorii doi ani, prezidand asupa unui Consiliu Director format din reprezentanti ai agentiilor, ai clientilor si reprezentanti mass-media. Totodata, Victor Stroe (Associate Director & Head of Planning, Leo Burnett Bucharest) a fost numit Presedintele Comitetului pentru organizarea Effie, format din 10 membri reprezentanti ai industriei marcom. 

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


MullenLowe

De peste 25 de ani in Romania, MullenLowe este o agentie de creatie, marketing si brand strategy care isi propune sa isi pastreze mentalitatea de creativitate antreprenoriala si spiritul dinamic. Agentia se... vezi detalii »

Leo Burnett

Leo Burnett Romania este unul dintre cele mai prestigioase nume din industria de marketing si comunicare din Romania. In mod constant o agentie de top, Leo Burnett a reusit de-a lungul timpului sa creeze lideri... vezi detalii »

Propaganda

Vrem. Vrem mai mult. Vrem mereu mai mult, mereu mai inteligent, mereu mai nefacut, mereu mai special, mereu mai simplu si mai firesc. Vrem cu o incapatanare si o insistenta sacaitoare sa facem lucrurile cu cap si... vezi detalii »

Festivaluri

SectiuneBranded


Related