A fost ales noul Consiliu Director IAA Romania. Valer Hancas (Kaufland Romania) devine Presedinte pentru urmatorii doi ani

A fost ales noul Consiliu Director IAA Romania. Valer Hancas (Kaufland Romania) devine Presedinte pentru urmatorii doi ani

In cadrul Adunarii Generale din 15 noiembrie 2018, a fost numit noul Consiliu Director al IAA Romania, pentru mandatul 2018-2020, fiind ales si Comitetul de Organizare Effie, editia 2019.

Astfel, preluand functia detinuta anterior de Maria Predoiu, Valer Hancas (Corporate Affairs & Communications Manager, Kaufland Romania) devine Presedintele IAA Romania pentru urmatorii doi ani, prezidand asupa unui Consiliu Director format din reprezentanti ai agentiilor, ai clientilor si reprezentanti mass-media. Totodata, Victor Stroe (Associate Director & Head of Planning, Leo Burnett Bucharest) a fost numit Presedintele Comitetului pentru organizarea Effie, format din 10 membri reprezentanti ai industriei marcom. 

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info

MullenLowe

In Romania, Lowe este de 23 de ani una dintre cele mai mari agentii de publicitate, autoarea unor campanii memorabile, iar la nivel global, Nazis against Nazis este cea mai recenta dintre campaniile care au plasat... vezi detalii »

Leo Burnett

Leo Burnett Romania este unul dintre cele mai prestigioase nume din industria de marketing si comunicare din Romania. In mod constant o agentie de top, Leo Burnett a reusit de-a lungul timpului sa creeze lideri... vezi detalii »

Festivaluri

SectiuneRelated