[Reguli de pitch] Aventurile incredibile ale lui Mihai Coliban in tara absurda a pitchului

[Reguli de pitch] Aventurile incredibile ale lui Mihai Coliban in tara absurda a pitchului

De vreo 12 ani, Mihai Coliban colinda lumea si agentiile de publicitate. Nu mai insiram locurile prin care a trecut, lista e lunga cat articolul de fata, spunem doar ca de cativa ani Mihai s-a stabilit la Londra si a fondat Hey, Punk!, o companie axată pe branding, design şi inovaţie. De-a lungul acestor experiente multicultural publicitate, s-a intalnit cu multe pitchuri, de diferite grade ale absurdului, si concluzia ar fi asta: peste tot acelasi stress, aceleasi doua ore ca sa dai pe spate clientul, acelasi in-and-out. Cu cateva diferente uriase de amploare, investitie din partea agentiilor, clasa in prezentari si profesionalism in abordare fata de Romania.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Leo Burnett

Leo Burnett Romania este unul dintre cele mai prestigioase nume din industria de marketing si comunicare din Romania. In mod constant o agentie de top, Leo Burnett a reusit de-a lungul timpului sa creeze lideri... vezi detalii »

Dosare editoriale

SectiuneBranded


Related