[Obsesii part-time] Sabina Weiscovici și toate ideile care trebuie date mai departe

[Obsesii part-time] Sabina Weiscovici și toate ideile care trebuie date mai departe

Sabina Weiscovici a început la Orange, a trecut prin agenții de PR și de doi ani este în echipa Digital Wand. Multe experiențe și experimente, multe învățături pe parcursul acestor schimbări, și o certitudine: ca vrea să fie parte din ceva care îi inspiră pe ceilalți, indiferent de domeniul în care lucrează. Și cum ideile sunt motorul acestei inspirații, Sabina este în echipa TEDxBucharest din 2016:

Pentru mine asta inseamna TED: formula prin care o povestea capata forma, schimba perceptii sau inspira schimbare. Ideile stau la baza evolutiei noastre, indiferent de domeniul in care activam, spune Sabina

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Digital Wand

Digital Wand este o agentie nascuta din ADN-ul Senior Interactive Group, oferind solutii digitale complete din anul 2016. Stim ca una dintre puterile noastre este aceea de a reusi sa trimitem mesajul potrivit... vezi detalii »

GMP PR

Fondată în 2007, GMP PR, parte a GMP Group, este una dintre cele mai importante agenţii de relaţii publice din România. De-a lungul timpului, activitatea agenţiei a fost recunoscută local şi internaţional... vezi detalii »

Dosare editoriale

Branduri

Subiecte

SectiuneBranded


Related