Dam restart marketingului la Back to Business Virtual Summit

Dam restart marketingului la Back to Business Virtual Summit

Suntem intr-un moment cand trebuie sa dam “restart” activitatii noastre si sa revenim la normalitatea pe care o stiam, chiar daca situatia actuala ne tine in continuare captivi in pandemie, atat la nivel personal, cat si la nivel profesional.

Multe business-uri sunt in impas, iar marketingul si comunicarea se confrunta cu noi provocari, intr-un climat economic imprevizibil.

Astazi, mai mult ca oricand, fiecare euro trebuie cheltuit cu mare atentie, folosind cele mai eficiente tactici si strategii. In acelasi timp, consumatorul nu mai este acelasi, are alte asteptari de la branduri si obiceiurile lui de cumparare se vor schimba cel putin o vreme de acum inainte. De aceea, este important pentru branduri si agentii sa fie la curent cu noile tendinte si mai ales sa afle cum alte companii au reusit si reusesc sa faca fata noilor schimbari.

In acest context, in perioada 29 iunie - 1 iulie , Evensys organizeaza BACK TO BUSINESS VIRTUAL SUMMIT - un eveniment unic de 3 zile ce aduce in acelasi loc virtual comunitatile de marketing, comunicare, social media si publicitate din Romania, pentru a gasi impreuna solutii care sa asigure continuitatea afacerilor si raspunsuri pentru noile asteptari ale consumatorilor. Acest mare eveniment online va include doua zile de conferinte transmise de la JW Marriott si o zi de webinars organizate independent, din locatii diferite.

 

ZIUA 1 | Advertising, Marketing & Interactive Day | 29 iunie

Prima zi va aduce impreuna specialist recunoscuti in marketing, pentru a demonstra rolul esential pe care publicitatea, brand management-ul si digitalul il au in recastigarea increderii consumatorilor si in relansarea afacerilor. Aceasta zi se adreseaza brandurilor active pe piete cu concurenta mare, companiilor care si-au intrerupt activitatea si trebuie sa isi relanseze afacerea si agentiilor ce au nevoie sa inteleaga mai bine asteptarile consumatorului pentru a propune strategii adecvate clientilor lor.

 

ZIUA 2 | Social Networks, Community & Public Relations Day | 30 iunie

A doua zi a evenimentului aduce o serie de prezentari sustinute de practicieni in Relatii Publice si social media, creatori de continut si branduri care sunt interesate sa dezvolte si sa consolideze o comunitate puternica. Este o zi dedicata tuturor companiilor care au o comunicare corporativa si de brand puternica, in special acelor firme care ating un public mare si au multi angajati, brandurilor active in social media sau pentru care retelele sociale reprezinta un canal de promovare principal si organizatiilor de orice fel care au crescut comunitati interne sau externe si care inteleg importanta grupurilor de oameni cu interese comune.

 

ZIUA 3 | Online Marketing & Social Media Workshops Day | 1 iulie

Cea de-a treia zi este rezervata unei serii de webinars sustinute de companii cu activitate recunoscuta in marketing. Invitam alaturi de noi companiile implicate in comertul online, brandurile care fac legatura directa intre social media si vanzari si firmele care vor sa isi optimizeze bugetul de marketing digital in aceasta perioada.

Summit-ul reuneste unii dintre cei mai apreciati specialisti din industria de marketing si comunicare, ce vor oferi informatii valoroase, idei noi si solutii eficiente: Bogdan Naumovici (Managin Partner, 23 Communication Ideas), Lorand Balint (Publicis Sport & Entertainment), Aneta Plesa (Analytical Lead, Google Romania), Cristina Hanganu (Communication & CSR Director, Lidl Romania), Ioana Manoiu (Managing Partner, GMP PR), Laurentiu Dumitrescu (Managing Partner, Digital Star), Raluca Radu (Founder, MTH Digital), Dorin Boerescu (CEO, 2Performant.com), Alexandru Negrea (Social Media Consultant & Trainer, Social Smarts), Stefan Chiritescu (Head of Strategy, Kubis / Cheil Centrade) si multi altii.

Back to Business Virtual Summit se bucura de o abordare aparte, ca o o experienta pe scena unei conferinte clasice, gandita insa ca o aparitie live intr-un studio TV. Aceasta abordare tine cont de normele de distantare sociala si de siguranta a tuturor personalor implicate, de la staff la vorbitori si parteneri, toate aceste masuri fiind parte a noului concept, Contactless Conference, sub care Evensys va organiza urmatoarele evenimente.

 

Participarea la Back to Business Virtual Summit este gratuita, iar inscrierile se pot face online.

 

”De 14 ani Evensys organizeaza in Romania cele mai multe evenimente din zona marcom si este recunoscut pentru premierele si inovatiile sale. Perioada aceasta de criza ne-a tinut departe de salile de conferinta, insa ne-a motivat sa gasim alte cai de a oferi continut valoros comunitatii de marketing si comunicare. Virtual Summit este una dintre aceste cai. Pentru ca dincolo de socializare, evenimentele ofera intotdeauna idei, solutii si tendinte utile participantilor. Iar in acest moment, e nevoie mai mult ca oricand de informatii actuale si studii de caz relevante. La Virtual Summit, dam restart marketingului si comunicarii”, spune Cristian Manafu, Managing Partner, Evensys.

 

Back to Business Virtual Summit este una dintre initiativele Evensys din perioada pandemiei, alaturi de BacktoBusiness.ro – cea mai importanta sursa de marketing, comunicare si digital din Romania; MarketingForGood.ro – prima platforma de consultanta pro-bono din Romania, unde peste 80 de agentii ofera sprijin companiilor; Netcast.ro – un produs multimedia hibrid (live, video, audio) care abordeaza in mod deschis idei si solutii din diferite industrii afectate de Covid-19.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


GMP PR

Fondată în 2007, GMP PR, parte a GMP Group, este una dintre cele mai importante agenţii de relaţii publice din România. De-a lungul timpului, activitatea agenţiei a fost recunoscută local şi internaţional... vezi detalii »

Cheil Centrade

Centrade | Cheil este una dintre cele mai mari companii de comunicare din Romania si HUB regional Sud Estul Europei (10 piete). Ca agentie integrata, Centrade | Cheil are capabilitati de coordonare la nivel de... vezi detalii »

Kubis

KUBIS is a creative agency led by curiosity. Vigilant and open-minded, we feed our minds with science and our hearts with fiction. We like to go bold, we want to go big, and we like to go first. Our ideas are... vezi detalii »

Subiecte

SectiuneBranded


Related