[SoMe 2020] Petruța Ciuică: În social nu există ei și noi, totul e mult prea rapid ca să ne permitem să vorbim de două tabere

[SoMe 2020] Petruța Ciuică: În social nu există ei și noi, totul e mult prea rapid ca să ne permitem să vorbim de două tabere

Scroll, scroll, cafeaua bună și scroll some more. Așa arată ziua de muncă a Petruței Ciuică, Social Media Coordinator Cheil|Centrade. Dependența de platformele sociale face parte din job. Este imposibil să adaugi valoare în social dacă nu testezi singur formate, nu explorezi tool-uri noi și nu urmărești activ campanii, influenceri sau oameni relevanți din industrie, spune Petruța. La început, credea că dupa ce va învăța toate mecanismele din spatele platformelor și își va internaliza shortcut-urile necesare, deazvoltarea ei în această zonă va stagna. Dar s-a înșelat. 

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Cheil Centrade

Centrade | Cheil este una dintre cele mai mari companii de comunicare din Romania si HUB regional Sud Estul Europei (10 piete). Ca agentie integrata, Centrade | Cheil are capabilitati de coordonare la nivel de... vezi detalii »

Dosare editoriale

Companii

SectiuneBranded


Related