[Street Art Challenge] Alexandru Ilie: Singurul loc constant pentru cei care au vrut in continuare sa “socializeze” sau sa isi petreaca timpul liber a ramas strada

[Street Art Challenge] Alexandru Ilie: Singurul loc constant pentru cei care au vrut in continuare sa “socializeze” sau sa isi petreaca timpul liber a ramas strada

A venit toamna, pandemia continua, indiferenta la anotimpuri sau exasperarile oamenilor, nu ne ramane decat sa antrenam rezilienta si sa facem frumos, dupa cum spune Alexandru Ilie, Brand Manager Junior BCR si membru al juriului "A New Now" Street Art Challenge by George. Asta face si competitia de arta stradala proaspat lansata: cauta idei noi pentru a colora afara, singurul loc ramas pentru socializare. 

Patru locuri din Romania vor fi transformate in functie de imaginatia voastra: creatorii din Romania sunt chemati sa dea culoare spatiului public.

In ultimele luni am vazut evenimente care s-au mutat integral pe arterele orasulu. Ne petrecem majoritatea vietii in spatii inchise, medii controlate, gandite pentru un anumit scop. Aceasta initiativa reprezinta incercarea noastra si a artistilor de a face mediul extern putin mai primitor, spune Alex Ilie

 Mai jos, cateva sfaturi pentru participanti si, poate, un impuls de a raspunde provocarii

 

Ce iti place cel mai mult la "A New Now" Street Art Challenge by George

Personalitatile oamenilor nu vin nicidecum doar in nuante de gri, iar un pilon important al brand-ului George este augmentarea spatiilor urbane, tocmai pentru a reflecta diversitatea si complexitatea mediului social in care traim. Competitia se aliniaza cu restul initiativelor noastre din mediul artistic si ma bucur ca putem adauga inca o pata de culoare pe canvas-ul acestui an. 

 

De ce e necesara aceasta initiativa

O buna parte din acest an va ramane marcata de lipsa accesului in spatii interioare, ma refer in special la industria HORECA si la salile de spectacole. Singura locatie constanta pentru cei care au vrut in continuare sa “socializeze” sau sa isi petreaca timpul liber a ramas strada.

In ultimele luni am vazut evenimente care s-au mutat integral pe arterele orasului, One Night Gallery fiind unul dintre acestea. Ne petrecem majoritatea vietii in spatii inchise, medii controlate, gandite pentru un anumit scop, in care putem influenta experienta unei persoane. Aceasta initiativa reprezinta incercarea noastra si a artistilor de a face mediul extern putin mai primitor. Facem frumos, cu alte cuvinte :) .

 

Ce trebuie sa stie artistii

Spatiile pentru implementarea lucrarilor sunt destul de mari, si permit integrarea unor povesti cu mai multe elemente.

 

Integrarea lui George in lucrari

O vad asa cum vor artistii :) . Logo-ul George face parte din poveste, dar nu trebuie sa fie pozitionat central.
Se pot uita cum a fost integrat George in competitiile trecute.

 

Asteptari

Sa dea tot ce au mai bun, lucrarile vor fi expuse in 4 dintre cele mai mari orase din tara, in zone intens circulate si cu o vizibilitate foarte buna.

 

Cum s-a schimbat spiritul urban in Romania

Cred ca schimbarile, oricare ar fi fost ele, s-au produs pe o perioada destul de lunga si au fost asimilate natural in structura oamenilor. Ceea ce vrea sa spun este ca, pentru cineva care a trait toata viata intr-un singur loc (eu, Bucuresti), diferentele percepute la nivel de spirit urban nu sunt chiar atat de mari.

Referitor la cultura urbana, acum putem incepe din underground, in Drumul Taberei, pentru a iesi in mainstream in zona Piata Unirii (winks once).

 

De ce au nevoie orasele din Romania & locuitorii lor cel mai mult in 2020

Nu cred ca spera cineva la minuni in cele 3 luni ramase din acest an, dar putem avea in continuare grija de noi si de cei apropiati noua. In schimb, segmentul #newyearnewme ar avea nevoie de un glob de cristal, de preferat la reducere, de Black Friday.

[Citeste brieful si inscrie-te aici la "A New Now" Street Art Challenge by George]

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info

Dosare editoriale

Campanii

Sectiune



Branded


Related