Pitch-perfect: Golin și Sphera Franchise Group #goallin împreună #pebune pentru următorii trei ani

Pitch-perfect: Golin și Sphera Franchise Group #goallin împreună #pebune pentru următorii trei ani

Sphera Franchise Group, cel mai mare grup din industria de food service din România, reînnoiește parteneriatul cu Golin pentru servicii de PR pe trei paliere: comunicarea inițiativelor și proiectelor corporate ale Grupului, comunicare internă și dezvoltarea campaniilor de PR pentru brandurile KFC, Pizza Hut și Taco Bell în România. Golin a câștigat pitch-ul organizat de Sphera Franchise Group la finalul anului trecut și va continua, astfel, să deruleze activitățile de relații publice și social media pentru următorii trei ani.

 

„Pe parcursul ultimilor opt ani, am găsit în Golin un partener de încredere, dedicat, o echipă de profesioniști cu experiență și un fler deosebit pentru tot ceea ce înseamnă comunicare corporate și de brand, gândire strategică și creativitate, precum și expertiză în comunicarea cu investitorii. Am lansat împreună noi produse și servicii inovatoare și, pentru prima dată în ultimii 20 de ani, ne-am bucurat să stăm la o coadă de zeci de metri, în prima dimineață cu #livemas din România, la lansarea Taco Bell, în 2017. Am fost alături atunci când am anunțat cu entuziasm extinderea rețelelor de restaurante la nivel local și internațional, iar un alt  moment care a marcat semnificativ acest parteneriat a fost listarea Sphera Franchise Group la Bursa de Valori București, în 2017.

Este greu de crezut (dar ce bine că lucrurile stau așa!) că, după tot acest timp, agenția este la fel de pregătită să gândească #fresh și să răspundă excelent la provocări. Suntem convinși că, în următorii ani, vom reuși să ducem comunicarea Grupului și a brandurilor noastre la un nou nivel, care să reflecte cu fidelitate evoluția companiei și standardele înalte pe care le urmăm cu toții, zi de zi”, a declarat Monica Eftimie, Chief Marketing Officer, Sphera Franchise Group.

 

„Cele mai frumoase și mai solide parteneriate sunt cele construite în timp, pe baza unor principii comune, și sunt condimentate cu reușite și provocări trecute cu succes. Alături de Sphera Franchise Group, am reușit să creăm un astfel de parteneriat. De peste 8 ani, puiul #pebune este vedeta petrecerilor noastre în agenție, suntem #pizzalovers și mărim doza de #LiveMas cu fiecare proiect. KFC, Pizza Hut și Taco Bell sunt adevarate love brands, pentru care lucrăm cu multă pasiune și entuziasm, iar colaborarea cu o companie listată este o provocare și o satisfacție, în egală masură”, a declarat Irina Roncea, Managing Director, Golin România.

 

Pe principiul „if you want to go far, go together”:

Echipa Sphera Franchise Group: Monica Eftimie (Chief Marketing Officer), Roxana Mătășel (Marketing Director), Cosmin Canteri (Senior Local Store Marketing Manager), Claudia Porojan (Senior PR & CSR Manager), Florina Călin (PR  Manager), Tina Crețu (Senior Digital Marketing Manager), Gina Zgubea (Senior Digital Marketing Manager), Cristina Dioanca (Digital Marketing Manager), Claudia Bodnar (Social Media Manager), Mihnea Brașoveanu (Junior Digital Manager), Ionela Văcaru (Senior Brand Manager), Adriana Staicu (Brand Manager), Veronica Oancea (Senior Product Manager e-commerce), Codruța Costea (Junior Brand Manager), Ioana Oloro (Brand Manager), Irina Bozeanu (Brand Manager), Raluca Mogoș (Senior Brand Manager), Tania Nedelcu (Senior NPD Manager), Mariana Serafim (NPD Manager).

Echipa Golin: Roxana Dibă (Head of Consumer), Cristina Butunoi (Head of Corporate), Ana-Maria Stoica (PR Manager), Bianca Ionescu (Media Associate), Ioana Ciobanu (Media Associate), Radu Bucur (Senior Social Media Manager), Adriana Georgescu (Digital Manager), Bianca Sava (Senior Digital Associate) și Iulia Ghiță (Digital Associate).

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Golin Romania

Golin este singura agentie de PR din Romania care a castigat, pentru patru ani la rand, titlul de Agentia #1 in topul Biz PR Awards, iar in 2018 premiul pentru Creativitate in PR si doua premii pentru... vezi detalii »

Sectiune



Branded


Related