În curând: sesiuni de strategie de marketing virtual în cadrul evenimentului de performance advertising GoGlobal. Specialiști de top în performance marketing vor împărtăși strategii de creștere globală la evenimentul Aleph: GoGlobal

În curând: sesiuni de strategie de marketing virtual în cadrul evenimentului de performance advertising GoGlobal. Specialiști de top în performance marketing vor împărtăși strategii de creștere globală la evenimentul Aleph: GoGlobal

GoGlobal, un eveniment virtual de o zi cu sesiuni de strategie de marketing dedicat specialiștilor în performance, va avea loc pe 29 septembrie 2021, pe platforma GoGlobal.events, începând cu ora 13. Dezvoltat de Aleph Holding și organizat de Httpool, acest eveniment va reuni marketeri celebri la nivel global, care vor împărtăși informații pentru a ajuta brandurile regionale să-și accelereze creșterea globală prin social media advertising.

Katarzyna Paliwoda, Head of Emerging Markets la Facebook CEE, Danny Wright, Chief Branding Officer la Adweek, Erikas Plotkinas, CMO la Kilo Health, Andrej Kugonić, Marketing Lead and Head of Growth la Nordeus, Frederik Lucander, VP Marketing la Wolt și Maris Naglis, VP of Customer Success la Httpool sunt doar câțiva dintre liderii din industrie și specialiștii în performance marketing care își vor împărtăși experiența și de la care veți afla insight-uri exclusive în timpul evenimentului GoGlobal.

De-a lungul unei zile intense, participanții vor afla cum să:

  • Accelereze creșterea globală a brandurilor pe care le reprezintă printr-o strategie robustă de performance marketing
  • Traseze bazele unei strategii de performance marketing și să monitorizeze valoarea generată pe termen lung de client pentru afacerea lor
  • Profite de puterea brandingului pentru a alimenta creșterea business-urilor
  • Și multe altele!

Evenimentul este gratuit și înregistrarea este acum disponibilă pentru toți cei interesați, indiferent de locație.

GoGlobal este primul dintr-o serie de evenimente de knowledge-sharing organizate de Aleph pentru a ajuta companiile să profite la maximum de potențialul global oferit de digitalizare și social media. Acest eveniment va permite specialiștilor în performance advertising să afle de la experți și branduri de top cele mai noi trenduri privind deblocarea celor 4 miliarde de persoane active pe platformele digitale," a declarat Maris Naglis, VP of Customer Success la Httpool.

„Suntem mândri că lucrăm cu branduri precum Bitdefender, UiPath, Orange, și că jucăm un rol important în creșterea pe care aceștia au înregistrat-o în ultimii ani. Suntem hotărâți să ne continuăm misiunea de a sprijini eforturile de internaționalizare ale companiilor ambițioase de pe piețele noastre, sau de a intra pe piață, și de a le ajuta să își urmeze visele de expansiune globală”, a adăugat Bianca Vlaston, Country Manager Romania.

Aleph este partener global al principalelor platforme media digitale, ce activează în peste 90 de țări și conectează jucătorii importanți din digital media cu advertiserii. Printre partenerii exclusivi ai Aleph se numără Facebook, LinkedIn, TikTok, Spotify, Twitter, Snapchat, TripAdvisor, Twitch și EA. Httpool este o companie Aleph Holding, reprezentând platformele digitale globale în peste 30 țări din Europa și Asia.

Combinația unică dintre accesul la cei mai mari jucători globali pe piața de digital advertising și tehnologiile de performanță în publicitatea digitală deținute permit Httpool să-și sprijine clienții în maximizarea impactului eforturilor de advertising asupra business-urilor pe care le conduc.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Sectiune



Branded


Related