Sondaj: Care sunt cei mai de succes bărbați din România?

Sondaj: Care sunt cei mai de succes bărbați din România?

Pentru că în data de 19 noiembrie se sărbătorește Ziua Internațională a Bărbatului,  Zile și Nopți, Rock FM și NIVEA MEN au realizat un sondaj de opinie online ca să afle care sunt cei mai de succes  bărbați din România.

Sondajul s-a făcut pe site-ul barbatidesucces.ro, iar perioada de votare a avut loc între 20 septembrie și 20 octombrie 2021. În total au votat 1.707 persoane, iar întrebările sondajului au fost deschise, fiecare participant la vot având libertatea de a alege 3 bărbați de succes din România din orice domeniu de activitate.

Răspunsurile au venit în număr mare și am început să vedem mai clar cum se conturează profilul „bărbatului de succes”. E clar că românii văd succesul mai ales ca pe o chestie antreprenorială, ce se măsoară în averea acumulată și în puterea pe care ți-o oferă acest lucru. În Top 10 Bărbați de succes s-a strecurat un singur sportiv, iar acela e acolo și pentru că în timp a devenit un brand de țară. Ar mai fi unul, dar calitatea lui de sportiv cade pe locul doi, acesta fiind renumit mai ales pentru afacerile de succes și mustața devenită trademark. Însă, de la jumătatea clasamentului lucrurile se schimbă radical, și toate pozițiile sunt ocupate de bărbați al căror succes se măsoară în popularitate și, mai ales, în talent artistic.

Cine e în top?

În top 50 Bărbați de Succes se regăsesc Marian Godină (locul 50, polițist / blogger), Tudor Giurgiu (locul 48, regizor), Alex Dima (locul 41, jurnalist), Răzvan Exarhu (locul 15, om de radio) sau Pavel Bartoș (locul 11, actor / prezentator TV).

În top 10 Bărbați de Succes se regăsesc Sebastian Stan, Andi Moisescu, Tudor Chirilă, Smiley, Adrian și Dragoș Pavăl, Ion Țiriac sau Gheorghe Hagi.

Cel mai de succes bărbat din România și locul 1 în top îi revine lui Daniel Dines care a fost votat de cei mai mulți dintre cei care au participat la sondaj, acumulând 36.870 puncte.

Foto Daniel Dines

Daniel Dines a devenit într-un interval relativ scurt cel mai bogat român. În momentul de față Dines are 49 de ani și o avere estimată la 8,3 miliarde de dolari. A reușit acest lucru prin muncă multă și dedicare, dar mai ales datorită viziunii pe care a avut-o. Dines mai este numit și „Șeful Boților”, iar acest lucru i se trage de la compania pe care a fondat-o și pe care o conduce: „unicornul românesc” UiPath, care se ocupă cu dezvoltarea de roboți software și este liderul mondial în tehnologie RPA – robotic process automation.

Rezultatele finale ale votului sunt făcute publice pe site-ul barbatidesucces.ro sau în revista Zile și Nopți, ediția de noiembrie care conține un supliment special, Bărbați de Succes.

Ascultă și podcast-ul Bărbați de Succes pe următoarele platforme: SoundcloundsSpotifyGoogle PodcastApple Podcast.

Pentru cei care au participat la vot au fost puse la bătaie 52 de premii: un ceas Garmin, o bicicletă Pegas sau 50 kituri de produse NIVEA MEN (gel de duș, deodorant, gel pentru ras, after-shave, cremă pentru uz general, cană metalică NIVEA MEN). Lista câștigătorilor este disponibilă pe barbatidesucces.ro

Bărbați de Succes este o campanie Zile și Nopți și Rock FM de Ziua Internațională a Bărbatului, îngrijită de NIVEA MEN.

Cum a fost realizat topul?

Fiecare persoană care a votat a avut posibilitatea să enumere 3 bărbați de succes din România. Locul 1 a primit 100 de puncte, locul 2 a primit 66 de puncte iar locul 3 a primit 33 de puncte. Topul final a rezultat prin adunarea numărului de puncte pentru fiecare nume nominalizat în top. Perioada de vot a fost 20 septembrie – 20 octombrie și în total au votat 1707 persoane. Validarea rezultatelor a fost realizată de firma de studii de piață brandberry.ro

Zile și Nopți este o platformă de experiențe Pop Culture, cu apariții în print și online. În print, revista Zile și Nopți apare lunar în București, Brașov, Cluj-Napoca, Iași, Timișoara și bilunar la Sibiu și Oradea.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Subiecte

SectiuneBranded


Related