Cheil I Centrade este noul partener de consultanță de marketing și comunicare al Opticris

Cheil I Centrade este noul partener de consultanță de marketing și comunicare al Opticris
Carmen Miruță, Business Leader & Client Service Director Cheil | Centrade / Elena Cristescu, General Manager Opticris / Miruna Baias, Strategy Head Cheil | Centrade

Compania de consultanță în comunicare strategică și data intelligence Cheil | Centrade, hub-ul pentru Europa de sud-est al rețelei Cheil Worldwide, devine noul partener de servicii integrate de marketing și comunicare al Opticris, una dintre cele mai mari companii de pe piața de optică medicală din România.

Cu o tradiție de 30 de ani în domeniul opticii medicale și al ochelarilor de soare, Opticris, parte a grupului Cris, este o companie cu capital 100% românesc, cu o tradiție de excelență în calitatea serviciilor și a produselor. Grupul Cris deține singura fabrică de rame de ochelari de vedere și de soare existentă în România, produsele fiind distribuite atât în magazine specializate din țară, dar și din străinătate.

Portofoliul său diversificat, cu peste 50 de branduri premium de ochelari de soare și de vedere, lentile aeriene sau de contact, pentru care este fie producător sau importator direct, a permis extinderea Opticris prin 24 de locații de retail, toate dotate cu cabinete medicale cu aparatură computerizată de diagnosticare de ultimă generație, în 10 orașe mari din țară. Partea de retail offline este completată de magazinul online, opticris.ro.

Cheil | Centrade va oferi servicii integrate pentru Opticris, de la consultanță pentru planurile de marketing, la strategia de poziționare, campanii de awareness și tactice, până la strategia de media planning și media buying. 

„De la prima întâlnire cu Cheil | Centrade am remarcat abordarea și profesionalismul unei echipe multidisciplinare ce are viziune și know-how de construcție de business, dezvoltare de brand și strategie pe termen lung. Sunt elemente cheie pe care se bazează business-ul Opticris și pe care le căutăm în orice parteneriat pe care îl facem. Suntem convinși că am găsit echipa care rezonează cu valorile noastre și înțelege foarte bine modelul nostru de business, astfel încât să ducem împreună brandul Opticris la un nou nivel de dezvoltare”, subliniază Elena Cristescu, General Manager, Opticris.

„În ultimii ani, ne-am concentrat pe dezvoltarea capabilităților de consultanță integrată de comunicare și marketing, pentru a putea oferi companiilor cu care lucrăm soluții optime la provocările ce apar încă din momentul T0 al unui proces de transformare. Astfel de procese sunt extrem de complexe, necesită recalibrarea constantă a modelului de business, de operare și de interacțiune cu clienții, dar și un plan de comunicare bine structurat și o viziune de brand aliniată la planul de afaceri. Suntem onorați și entuziasmați să putem aplica viziunea noastră integrată și know-how-ul unic pe care l-am acumulat în digital, e-commerce și data analytics, în colaborarea cu Opticris, un brand care duce tradiția și inovația românească la cele mai înalte standarde internaționale”, adaugă Carmen Miruță, Business Leader & Client Service Director, Cheil | Centrade.

„E o mare bucurie pentru noi să lucrăm cu branduri de succes din România. Opticris a reușit performanțe extraordinare până acum, cu un model de business concentrat pe investiția în calitatea serviciilor oferite clienților lor. Parteneriatul nostru va completa viziunea Opticris cu servicii de marketing, brand și comunicare care să apropie publicul român de serviciile pe care le merită atunci când investesc în sănătatea și în imaginea lor”, spune Miruna Baias, Strategy Head, Cheil | Centrade. 

Opticris este una din cele mai importante companii de pe piața de optică medicală din România, deținută integral de familia Cristescu. Tradiția a început în anul 1947, când tatăl actualului proprietar a inventat prima mașină de producere automată a balamalelor de ochelari. A urmat prima serie de ochelari prin injecție în anul 1976, iar în 1993 primul magazin de optică medicală la Cluj. În prezent, Opticris, parte a grupului Cris, deține singura fabrică de rame de ochelari de soare și de vedere din România, 24 de spații de Retail, dotate cu aparatură medicală de ultimă generație, în 10 orașe mari din țară, dar și un magazin online, ce oferă livrări, service și consultanță clienților din întreaga țară.

Compania de consultanță în comunicare strategică și analiză de date, Cheil | Centrade, servește drept hub regional pentru rețeaua coreeană Cheil în sud-estul Europei, coordonând strategia de comunicare și creație pentru Samsung. Din portofoliul Cheil | Centrade mai fac parte ENGIE Romania, PROFI România, Hochland România, First Bank, Nivea, Ursus Breweries, NN România, Carrefour România, Alpin 57 Lux, Mondelez, Raiffeisen Bank, Point Pickup, Asociația ANAIS și United Way. 

În 2018, Cheil | Centrade București a lansat divizia Digital Intelligence and Analytics (DIA), un centru unic de servicii de data intelligence care deservește mai multe piețe din Europa. Înființată în 2022, divizia de Digital Media completează mixul de servicii pe care agenția îl pune la dispoziția clienților săi, beneficiind și de avantajul propriului centru de servicii digitale și analiza datelor. Diviziile DIA şi Digital Media oferă clienților soluții digitale personalizate, folosind cele mai noi instrumente analitice din sfera digitalului. 

În 2022, Cheil | Centrade a obținut primul său trofeu de Argint la Effie Europe Awards, dar și primul Grand Prix românesc la IAB Mixx Awards Europe cu campania Teatrul Cadourilor Dăruite din Vină” pentru Asociația ANAIS, Aurul, Argintul și două trofee de Bronz la Premiile Effie, un trofeu de Aur la Luum Awards, două trofee Crystal la MAD Awards, șapte medalii la Webstock, precum și șase premii la Video Gaming Awards, BizPR Awards și Romanian PR Award. În 2021, Cheil | Centrade a obținut cele mai multe premii (16 lucrări finaliste și 7 medalii) la Webstock Awards, a fost cea mai premiată agenție românească la Cresta Awards, a obținut Marele Premiu al IAB MIXX Awards și trofeul Gold la Internetics. Totodată, a obținut 5 nominalizări și 3 trofee la Premiile Effie în categoriile tech, energie, banking și asigurări.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Cheil Centrade

Centrade | Cheil este una dintre cele mai mari companii de comunicare din Romania si HUB regional Sud Estul Europei (10 piete). Ca agentie integrata, Centrade | Cheil are capabilitati de coordonare la nivel de... vezi detalii »

Sectiune



Branded


Related