"Vitamine si elemente" noi la Mercury Promotions

In plin sezon rece-inselator, Mercury se intareste cu vitamine de toate culorile. Incepem asadar anul cu trei achizitii importante: 2 creativi si un Account Manager

Radu Constantinescu (29) este din ianuarie copywriter Mercury. Cu o experienta de 6 ani in advertising la Grey, Gavrila&Asociatii si Funky Business, pe conturi importante ca Zapp, Avon, P&G, BAT, Toyota, Sony, Nokia, Romtelecom si un background de comunicare solid (licentiat in comunicare, master in marketing), Radu este o forta binevenita in echipa conturilor Peugeot, Western Union, Tetra Pak si a proiectelor institutionale de la Mercury. "Cred foarte tare in «joaca serioasa», iar la Mercury am gasit multi oameni care gandesc la fel. Deci numai de bine"

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Mercury360

Cu o istorie de peste 25 de ani in Romania si, in continuare independenti, full-service, suntem una dintre putinele agentii care au capabilitatile necesare pentru a deveni partener pe intreaga durata a unei campanii,... vezi detalii »

VMLY&R COMMERCE

VMLY&R COMMERCE este agentia de End to End Creative Commerce, parte a WPP. Obiectivul nostru este acela de a crea experiente in retail care sa duca la cresterea businessului. Credem ca spatiul de retail are cel... vezi detalii »

Pozitii

SectiuneBranded


Related