Vincon si Violet au decis: "Totul incepe de la un vin bun"

...inclusiv ideea care sta la baza spotului TV pentru 7 Pacate
Violet si Vincon Vrancea au lansat luni, 5 februarie 2007, campania TV al noului brand 7 Pacate, vin care a fost introdus in piata de catre compania producatoare la sfarsitul anului trecut. 7 Pacate este o gama noua de vinuri proaspete, seci si demiseci si toate din anul de recolta 2004, formata din soiuri noi ca Aligote si Zghihara de Husi, Feteasca Regala si un cupaj de Cabernet Sauvignon cu Merlot. 7 Pacate a fost creata ca gama complementara brandului Vita Romaneasca, care grupeaza vinuri demidulci si dulci.

Numele si identiatea vizuala ale acestui produs au fost realizate tot de Violet si alese dupa un indelung proces de testare interna. Sub sloganul "Totul incepe de la un vin bun", 7 Pacate reprezinta ispita, seductia, pacatul primordial. Tanjesti dupa o savoare irezistibila. Vrei sa te lasi sedus. Visezi la fructul oprit si cazi prada ispitei celor „7 pacate”.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Frank Group

Frank Group este un grup de agentii independente, care ofera servicii integrate si complete de comunicare. Din Grupul Frank fac parte companiile Frank (ATL, BTL, digital), Oxygen (PR), MSPS Marketing and... vezi detalii »

Sectiune



Branded


Related