Outbox și BASF au lansat ,,Câmp deschis”, un podcast dedicat fermierilor români

Outbox și BASF au lansat ,,Câmp deschis”, un podcast dedicat fermierilor români

BASF Agricultural Solutions România, unul dintre cei mai mari furnizori ai pieței locale de produse pentru protecția plantelor, a lansat pe 18 august 2023 propriul podcast pe teme agricole, intitulat sugestiv ,,Câmp deschis”. Lansarea marchează o premieră pentru agricultura românească, fiind primul podcast creat de o companie care oferă produse pentru protecția plantelor.

,,Acest proiect își propune să ofere inspirație, informații la zi și noi perspective pentru profesioniștii din agricultura românească, poziționându-se ca o platformă de referință pentru deciziile strategice și informațiile esențiale din domeniul agricol”, a declarat Mario Tomšić, Country Manager BASF Agricultural Solutions România.

,,Sectorul agricol local avea nevoie de o abordare aprofundată a problematicilor specifice, de la practici agricole la inovații care își pun amprenta pe modul în care se desfășoară actualmente activitatea în domeniu. Fermierii trebuie să țină cont de o multitudine de aspecte pentru ca planul de lucru să fie în acord cu realitatea din teren, iar prin intermediul podcastului vor reuși să intre în contact cu informații și tematici de interes general, dar vor fi la curent și cu politici și decizii europene care au efect direct asupra agriculturii românești”, a declarat Alex Iacob, Executive Director Outbox.

Pentru că universul agriculturii este mărginit de concret, invitații vor aduce în discuție tehnici agricole eficiente, modalități de optimizare a producției, sfaturi practice pentru obținerea unor rezultate mai bune atât din punct de vedere cantitativ, cât și calitativ.

,,Nu ne vom limita doar la aspectele teoretice, ci vom aborda și provocări concrete cu care se confruntă fermierii zi de zi în câmp, oferind soluții și strategii pentru a depăși aceste provocări. Vom aduce în primplan experiențele și poveștile de succes ale fermierilor din comunitatea noastră, pentru a încuraja schimbul de cunoștințe și colaborarea între profesioniștii din domeniu”, a mai declarat Mario Tomšić Country Manager BASF Agricultural Solutions România.

,,Ne-am dorit să le oferim fermierilor o modalitate simplă și confortabilă de a afla informații despre tehnologii inovatoare, practici sustenabile, metode verificate de a obține recolte bogate, oferindu-le o perspectivă de ansamblu asupra agriculturii și sfaturi de la experți. Ne bucurăm că am reușit să venim în întâmpinarea necesității fermierilor de a avea acces oricând la informații noi și relevante, având în vedere că timpul este o resursă limitată”, a declarat Bogdan Boboc, Online & Digital Coordinator, BASF Agricultural Solutions România.

Identitatea podcastului a fost creată de Outbox, pornind în principal de la utilitatea sa și continuând cu profilul său vizionar. Astfel, denumirea nu putea fi alta decât ,,Câmp deschis”, locul unde tematica vastă întâlnește solul fertil pentru a implementa soluții inovative. Așadar, urmărind seria de episoade dedicate profesionalismului în agricultură, obții ,,informații cu care câștigi teren”, care este sloganul podcastului. 

Episoadele podcastului pot fi vizionate pe YouTube, Buzzsprout, Spotify, Apple Podcasts și pe site-ul agro.basf.ro. Prin acest demers, BASF Agricultural Solutions România pune la dispoziția fermierilor noștri un conținut folositor, care poate fi accesat oricând și cu ușurință.

Outbox este o agenție independentă, specializată în digital marketing, care activează pe piața din România de 12 ani și oferă soluții complete de comunicare, de la strategie și creație până la implementare de soluții digitale neconvenționale, având capacitatea de a dezvolta și implementa campanii integrate prin îmbinarea de componente online și offline.

 

Credits:

BASF Agricultural Solutions
Andreea Butaru - Marketing Manager
Bogdan Boboc - Online & Digital Coordinator
Mario Tomšić - Country Manager 

Outbox
Alex Iacob - Executive Director
Raluca Barbu - Client Service Director
Antonia Gherasim - Digital Account Manager
Claudiu Miu - Head of Copy
Andrei Busuioc - Head of Design
Alexandra Iurea - Digital Account Executive
Oana Chelu - Jr. Digital Copywriter

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Outbox

Agentie independenta de digital marketing cu un portofoliu complet de solutii de comunicare online, de la strategie si creatie web pana la dezvoltare si promovare in mediul online. Cu o activitate concentrata in... vezi detalii »

Sectiune



Branded


Related