Noua echipa si noi servicii la Ogilvy Public Relations

Odata cu numirea Alinei Stanciu in functia de Business Director la Ogilvy Public Relations, agentia anunta o echipa noua formata din consultanti cu experienta in comunicare si relatii publice si un nou portofoliu de servicii.

«Am integrat in portofoliul Ogilvy Public Relations servicii care incep sa fie din ce in ce mai necesare clientilor din Romania, cum sunt comunicarea interna si programele de CSR, iar serviciilor existente le-am adaugat noi componente. Noua structura a serviciilor, precum si cea a echipei ne vor ajuta sa oferim clientilor un suport real in ceea ce priveste comunicarea corporate, fara a ignora, desigur, suportul necesar campaniilor de brand marketing» spune Alina Stanciu.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


VML

VMLY&R a preluat FRACTAL Communications, agentia locala parte din WPP, si se alatura  VMLY&R Commerce pentru a oferi brandurilor o experienta conectata.  Preluarea agentiei locale de catre... vezi detalii »

Ogilvy Group România

Ogilvy România, parte din rețeaua internațională Ogilvy, este o companie WPP, unul dintre cele mai mari grupuri de comunicare din lume (NASDAQ:WPPGY). Pe piața locală, Ogilvy creează platforme de comunicare,... vezi detalii »

Sectiune



Branded


Related