#IubimLaFel | Un statement în industria creativă: ”Deși diferiți, cu toții iubim la fel o cauză dreaptă”

#IubimLaFel | Un statement în industria creativă: ”Deși diferiți, cu toții iubim la fel o cauză dreaptă”

Ce subiect ar putea să activeze mai multe agenții din România pentru a crea împreună o campanie? Dreptul la iubire. Un moment destul de rar în industria creativă de la noi: când oamenii din publicitate lasă deoparte diferențele pentru a lucra la o cauză comună. #IubimLaFel este campania pornită de MozaiQ pentru recunoașterea parteneriatului civil pentru cuplurile de același sex. Mesajele ei au fost create de mai multe agenții de creație și advertising, glitch-shop, Next Advertising, CAP, Cheil-Centrade, Rusu+Bortun, Daniel&Andrew, Studio Meka, Orchestra Gologan, GRF+, Sonica, Leo Burnett, Phoenix Media.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Cheil Centrade

Centrade | Cheil este una dintre cele mai mari companii de comunicare din Romania si HUB regional Sud Estul Europei (10 piete). Ca agentie integrata, Centrade | Cheil are capabilitati de coordonare la nivel de... vezi detalii »

Rusu+Bortun

Rusu+Bortun este o agentie de strategie si manifestare creativa de brand. Conform Art Directors Club, Rusu+Bortun este printre cele mai creative agentii din Romania in 2022. Din 2008, Rusu+Bortun integreaza servicii... vezi detalii »

Leo Burnett

Leo Burnett Romania este unul dintre cele mai prestigioase nume din industria de marketing si comunicare din Romania. In mod constant o agentie de top, Leo Burnett a reusit de-a lungul timpului sa creeze lideri... vezi detalii »

Subiecte

Sectiune



Branded


Related