Publicis castiga Argint la Epica

Pentru agentia de publicitate PUBLICIS Romania, anul 2007 se incheie in topul marilor premii internationale. Dupa aurul si argintul obtinute in editia a VII-a a festivalului "Golden Hammer" din Letonia (cu print-urile "Manga" si "Stampa", "Shakespeare" si "Godot"), Publicis aduce brand-ului HP un nou premiu. Este vorba despre argintul obtinut la Epica Awards pentru campania HP - Teatru virtual (print-urile "Shakespeare" si "Godot").

Premiile Epica se afla, in acest moment, la a 21-a editie. Scopul festivalului este acela de a sustine cele mai inalte standarde ale creativitatii advertising-ului european in ceea ce priveste productia TV si print. Juriul este reprezentat de 34 reviste de specialitate (marketing, adevertising, media) din 27 tari europene.
Ca in fiecare an, atat premiantii, cat si finalistii vor fi beneficia de promovare media si, bineinteles, de aparitii in Epica Book, un catalog unic al celor mai reprezentative lucrari creative. Acest premiu este unul dintre cele mai mari premii ale advertising-ului european, la baza caruia stau doua criterii de evaluare: originalitatea ideii creative si calitatea executiei.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Sectiune



Branded


Related