Petrom si Ogilvy premiate la IAA Worldwide Responsibility Award

Spotul TV"Andrei", parte a campaniei de comunicare a platformei CSR a Petrom - "Resurse pentru viitor" realizata de catre Ogilvy Group Romania este castigator al primei editii a IAA Worldwide Responsibility Award, festival international ce recunoaste rolul comunicarii sociale responsabile si premiaza cele mai valoroase campanii de CSR din lume.

In cadrul Congresului mondial al IAA de la Washington, DC, s-au acordat premiile festivalului international IAA Worldwide Responsibility Award, primul eveniment de acest gen ce recompenseaza campaniile de succes din domeniul comunicarii sociale, stimuleaza implicarea companiilor in CSR si celebreaza aceste initiative dincolo de orice bariere culturale sau geografice.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Ogilvy Romania

Ogilvy România face parte din rețeaua internațională Ogilvy si oferă pietei din Romania următoarele arii de expertiză, la nivel integrat: strategie de brand, advertising, customer engagement, PR & Influence... vezi detalii »

Sectiune

DictionarBranded


Related