SciFi PR cu Lowe PR si Medic4All

Lowe PR gestioneaza lansarea Medic4All pe piata din Romania. Prima companie care le va oferi romanilor servicii de medicina mobila este originara din Italia si are o retea extinsa in peste 28 de tari printre care: Germania, Anglia, Israel, Suedia si Spania.

"Provocarea este frumoasa. Comunicam un serviciu care pare de domeniul science fiction si care, dincolo de a surprinde va trebui sa cheme la actiune.
In general, reactiile in fata acestui tip de produse se incadreaza unui stereotip; oamenii aud, se mira, vorbesc, insa li se pare ca e prea mult, ca nu sunt inca la nivelul la care sa isi permita "luxul". Si atunci mai asteapta...

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Initiative Romania

Initiative este una dintre cele mai mari retele independente de media din lume, asigurand servicii specializate de strategie, planificare si cumparare de media. Initiative este membra a Interpublic Group of... vezi detalii »

Golin Romania

Golin este singura agentie de PR din Romania care a castigat, pentru patru ani la rand, titlul de Agentia #1 in topul Biz PR Awards, iar in 2018 premiul pentru Creativitate in PR si doua premii pentru... vezi detalii »

Sectiune



Related