Lowe PR, echipa de aur la PR AWARD 2008

Lowe PR a castigat Golden Award for Excellence la PR AWARD 2008. Transpiratia strica reputatia a fost desemnata cea mai buna campanie de PR pentru marketing a anului trecut.

Dupa o lupta acerba impotriva transpiratiei, Rexona a intrat in galeria brandurilor monumentale prin comunicare!

"Ceea ce ne-am propus sa dovedim prin aceasta campanie este ca lumea poate fi schimbata prin comunicare fie ea si pentru marketing. Cand reusesti sa transformi o campanie intr-un spectacol, cand reusesti sa transferi vanzarile in subsidiar fara a le neglija ca obiectiv si sa aduci in prim plan alte valori, atunci ai sanse sa creezi ceva memorabil", declara Ramona Bloju, Brand Building Manager Deo Unilever South Central Europe.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Initiative Romania

Initiative este una dintre cele mai mari retele independente de media din lume, asigurand servicii specializate de strategie, planificare si cumparare de media. Initiative este membra a Interpublic Group of... vezi detalii »

Golin Romania

Golin este singura agentie de PR din Romania care a castigat, pentru patru ani la rand, titlul de Agentia #1 in topul Biz PR Awards, iar in 2018 premiul pentru Creativitate in PR si doua premii pentru... vezi detalii »

SectiuneRelated