Inspire 2009 - ce ne asteapta anul viitor in materie de marketing & advertising?

In zilele de 26 si 27 noiembrie 2008 va avea loc cea de-a doua editie a evenimentului Inspire 2009, organizat de Evensys in parteneriat cu Lipton si Pepsi si sponsorizat de Beko. Evenimentul va fi organizat la JW Marriott Bucharest Grand Hotel si isi propune sa anunte principalele tendinte in marketing si business pentru anul urmator.

Prima editie a avut loc in toamna anului 2007 si a reunit peste 250 de participanti, trezind un real interes din partea industriei de comunicare din Romania.

Prima zi a Inspire 2009, 26 noiembrie, va include 3 conferinte urmate de Marketing Arena, o sansa unica de a reuni cei mai importanti practicieni din advertising intr-o formula inedita, la finalul careia va fi aleasa o singura idee castigatoare, ce va fi desemnata ideea anului 2009 in marketing. Evenimentul beneficiaza de participarea unor invitati speciali precum Michael Stapelfeld (Digital Director, OMG Romania), Stefan Kolle (Partner, FutureLab) si Shachar Shaine (President, URBB), alaturi de care vor sustine prezentari specialisti precum Adina Vlad (Managing Partner, Unlock Research), Diana Graepel (Managing Director, Funky Business), Florian Covi Wolfgang (Senior Copywriter, Mercury 360).

In cea de-a doua zi, Stefan Kolle va sustine un seminar aplicat pe o tema inedita - "Ce s-ar intampla daca nu ar mai exista televiziunea?" Specialistul ii va provoca pe cei prezenti sa gandeasca dincolo de granitele traditionale si sa caute noi modalitati de comunicare intre companii si clienti, oferind un mix de idei creative despre canalele de media alternative. In acest sens, se va discuta despre oportunitatile din web 2.0, gaming, universuri virtuale, media generata de consumator, email, strategia "word of mouth" si despre cum putem profita de oportunitatile de creare a unor conexiuni cu consumatorii, printr-o comunicare inteligenta a valorilor si mesajelor brandului.

La finalul conferintelor din prima zi va avea loc "Marketing Arena". In cadrul sau 10 specialisti de top din advertising vor prezenta timp de 10 minute propria idee de succes din marketing. La finalul sesiunii se va alege ideea anului 2008 in marketing. Printre specialistii in advertising ce au raspuns provocarii se numara Razvan Matasel (Managing Partner, Arsenoaiei & Matasel), Stefan Stroe (Strategic Planning Director, Grey Bucuresti), Craita Coman (Managing Partner, Bad Brand), Razvan Capanescu (Creative Director, Publicis Romania), Bogdana Butnar (Managing Director & Head of Strategy, MRM Romania), Elena Ionita (Planning Director, Leo Burnett), Costin Radu (Managing Director, IQads), Sorin Tranca ( Managing Partner, Friends Advertising).

"Feedback-ul pozitiv de anul trecut ne-a determinat sa continuam acest eveniment special cu o noua editie. In contextul economic in care ne aflam in acest moment, putem spune ca un astfel de eveniment nu poate decat sa vina in sprijinul profesionistilor in marketing si advertising din companii, care se confrunta cu mai multe dificultati ca niciodata. Trebuie sa gasim noi canale de comunicare cu clientii nostri, canale accesibile, inovative, captivante si eficiente, care sa ajute companiile sa se mentina pe piata si sa fie creative intr-un moment delicat. Conferintele, seminariile, invitatii internationali si specialistii romani au ca scop creionarea unui plan de comunicare strategic, eficient, pragmatic si in acelasi timp inovativ, pentru ca cei prezenti sa poate beneficia de idei inspirationale de business pentru anul care vine. Inspire 2009 este prilejul perfect pentru ca profesionistii in marketing & advertising sa afle trendurile de pe piata si sa se foloseasca de ele cat mai eficient cu putinta", sustine Cristian Manafu, Managing Partner, Evensys.

Inspire 2009 va gazdui si un concurs destinat studentilor. Acestia trebuie sa raspunda la intrebarea "Ce inseamna inspiratia in business astazi?" iar cei mai buni 5 dintre acestia vor primi o invitatie de participare gratuita la cele doua zile ale evenimentului Inspire 2009. Mai multe detalii despre Inspire 2009 sunt disponibile pe site-ul www.inspire2009.ro.

EVENSYS este companie cu 2 ani de experienta in organizarea de evenimente si meeting-uri corporate. Evensys este specializata pe dezvoltarea de conferinte si seminarii proprii si acopera trei domenii de activitate: Marketing si Internet, Real Estate si Financiar. Evenimentele organizate trateaza tematici actuale care privesc atat industria de business locala cat si din Europa Centrala si de Est.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Geometry

Suntem o agentie full service, parte a grupului WPP, care functioneaza pe piata romaneasca din 1992. Prietenii mai vechi ne stiu dupa numele anterioare (Grey, respectiv G2). Din iunie 2013 a luat nastere un nou grup... vezi detalii »

Leo Burnett

Leo Burnett Romania este unul dintre cele mai prestigioase nume din industria de marketing si comunicare din Romania. In mod constant o agentie de top, Leo Burnett a reusit de-a lungul timpului sa creeze lideri... vezi detalii »

SectiuneRelated