Castigatorii Webstock Awards 2011

A patra editie Webstock Awards, "competitia celor mai noi si mai creative proiecte de social media lansate in ultima vreme pe piata locala" a premiat 47 de proiecte din cele 254 inscrise in cele 12 categorii de concurs. 13 dintre proiecte au fost distinse cu trofeul Webstock 2011, informeaza un comunicat Evensys.

1. PUBLISHING

Locul 1: Urbankid.ro – E fun sa fii parinte, dezvoltat de Webmyc Media

Locul 2: Cupluta.ro, dezvoltat de Ivo Bobal, Bogdan Dascalescu, Adrian Holerga si Alexandru Tabalae

Locul 3: The RE Concept, dezvoltat de Next Advertising si Pukka

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


The Geeks Bucharest

The Geeks este parte din Saatchi Creative Hub Bucharest, impreuna cu Saatchi & Saatchi Romania. Agentia se pozitioneza ca un partener de business cu focus pe solutii creative multidisciplinare de comunicare si... vezi detalii »

VML

VMLY&R a preluat FRACTAL Communications, agentia locala parte din WPP, si se alatura  VMLY&R Commerce pentru a oferi brandurilor o experienta conectata.  Preluarea agentiei locale de catre... vezi detalii »

Initiative Romania

Initiative este una dintre cele mai mari retele independente de media din lume, asigurand servicii specializate de strategie, planificare si cumparare de media. Initiative este membra a Interpublic Group of... vezi detalii »

Interactions

INTERACTIONS este o agentie de comunicare interactiva si eCRM fondata in 2009. INTERACTIONS este un partener de cursa lunga: parteneriatul dintre agentie si clientii majori depaseste in media cifra de 3 ani, recordul... vezi detalii »

Starcom MediaVest

Agentia Starcom MediaVest Group este parte din cea mai mare retea de media din lume, SMG Worldwide, si din grupul de comunicare Leo Burnett. Infiintata in 2000, Starcom este prima agentie de media din Romania... vezi detalii »

Festivaluri

Subiecte

Sectiune



Branded


Related