O zi buna pentru Joe si Leo Burnett

Parteneriatul dintre Nestle Romania si Leo Burnett a inceput in luna ianuarie 2006, cand Nestle a decis sa evolueze atat pe plan strategic cat si pe cel de comunicare si a cautat in acest sens un partener care sa-i ofere marcii Joe o interpretare creativa unica.

In urma pitch-ului realizat de catre Nestle, managerii companiei au ales sa incredinteze comunicarea brandului Joe, agentiei Leo Burnett care "a prezentat combinatia perfecta intre propunerile creative (unice, memorabile, locale) si strategia de comunicare consistenta, foarte bine declinata pe multiple medii de comunicare", precizeaza Simona Straut, Brand Manager Joe. Noile spoturi TV realizate de Leo Burnett pentru clientul sau Nestle reprezinta punctul de plecare in realizarea noii campanii de imagine a marcii Joe.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Leo Burnett

Leo Burnett Romania este unul dintre cele mai prestigioase nume din industria de marketing si comunicare din Romania. In mod constant o agentie de top, Leo Burnett a reusit de-a lungul timpului sa creeze lideri... vezi detalii »

Sectiune



Branded


Related