Consolidare in echipa de management la Mercury360

Dupa 5 ani in Mercury360, Monica Tanasoiu preia coordonarea departamentului de Client Service al agentiei. Din noua sa pozitie, Monica va gestiona echipele de cont pentru clientii traditionali cum sunt Nestlé, Coca-Cola, Dr. Oetker, Tetra Pak , SCA sau Ursus si va fi implicata in procesul strategic si de consultanta.

Mihai Scortea, Director Executiv: "Monica este o alegere naturala pentru a conduce departamentul de Client Service intr-un an foarte important pentru business, in care prioritatile agentiei sunt in egala masura consolidarea portofoliului existent cat si dezvoltarea unor noi directii. Monica este un "believer de cursa lunga", un profesionist experimentat, iar spiritul ei consultativ si echilibrul de care da dovada vor sustine un nivel ridicat de performanta al echipelor noastre si implicit relatia cu clientii."

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Mercury360

Cu o istorie de peste 25 de ani in Romania si, in continuare independenti, full-service, suntem una dintre putinele agentii care au capabilitatile necesare pentru a deveni partener pe intreaga durata a unei campanii,... vezi detalii »

Sectiune



Branded


Related