Romanian Public Relations Award si-a desemnat castigatorii celei de-a opta editii

Lowe Public Relations a fost desemnata "Agentia de PR a Anului" in cadrul celei de-a opta editii a competitiei Romanian PR Award, care si-a desemnat laureatii intr-o gala festiva desfasurata in aceasta seara la Palatul Parlamentului. In afara competitiei, juriul international a acordat distinctia "Comunicatorul Anului" lui Raed Arafat, fondatorul SMURD si subsecretar de stat in Ministerul Sanatatii.

Au fost acordate 9 premii de aur, 20 de premii de argint si 2 premii speciale, distribuite pe cele 9 categorii de concurs, la care s-au adaugat 6 premii pentru echipele studentesti finaliste la Junior PR Award.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Friends\TBWA

Why work with an agency like FRIENDS\TBWA Bucharest? DisruptionⓇAlmost everyone in the business world knows about disruption, talks about disruption or wants to try it, sooner or later. Well, it’s maybe time... vezi detalii »

Golin Romania

Golin este singura agentie de PR din Romania care a castigat, pentru patru ani la rand, titlul de Agentia #1 in topul Biz PR Awards, iar in 2018 premiul pentru Creativitate in PR si doua premii pentru... vezi detalii »

Ogilvy Group România

Ogilvy România, parte din rețeaua internațională Ogilvy, este o companie WPP, unul dintre cele mai mari grupuri de comunicare din lume (NASDAQ:WPPGY). Pe piața locală, Ogilvy creează platforme de comunicare,... vezi detalii »

Festivaluri

Pozitii

Sectiune



Branded


Related