Romanian Public Relations Award si-a desemnat castigatorii celei de-a opta editii

Lowe Public Relations a fost desemnata "Agentia de PR a Anului" in cadrul celei de-a opta editii a competitiei Romanian PR Award, care si-a desemnat laureatii intr-o gala festiva desfasurata in aceasta seara la Palatul Parlamentului. In afara competitiei, juriul international a acordat distinctia "Comunicatorul Anului" lui Raed Arafat, fondatorul SMURD si subsecretar de stat in Ministerul Sanatatii.

Au fost acordate 9 premii de aur, 20 de premii de argint si 2 premii speciale, distribuite pe cele 9 categorii de concurs, la care s-au adaugat 6 premii pentru echipele studentesti finaliste la Junior PR Award.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Golin Romania

Golin este singura agentie de PR din Romania care a castigat, pentru patru ani la rand, titlul de Agentia #1 in topul Biz PR Awards, iar in 2018 premiul pentru Creativitate in PR si doua premii pentru... vezi detalii »

Ogilvy Romania

Ogilvy România face parte din rețeaua internațională Ogilvy si oferă pietei din Romania următoarele arii de expertiză, la nivel integrat: strategie de brand, advertising, customer engagement, PR & Influence... vezi detalii »

Festivaluri

Pozitii

SectiuneBranded


Related