Platforma de comunicare pentru ofertele de sarbatori ale Romtelecom, dezvoltata de Graffiti BBDO

Graffiti BBDO a dezvoltat o noua platforma de comunicare pentru ofertele speciale de sarbatori ale companiei Romtelecom, pentru serviciile de telefonie fixa (Voce) si Internet de banda larga (ClickNet), informeaza un comunicat de presa emis de Graffiti PR. Noile executii pastreaza directia cinematografica prezenta in campaniile Romtelecom in ultimii doi ani (cum ar fi seria Thriller Movie sau serialul de animatie Familia Telcu), insa abordeaza un stil nou, mai dinamic, specific filmelor de actiune.

“Dupa indragita si foarte populara familie Telcu, care ii indemna pe romani sa isi cheltuiasca banii in mod chibzuit si inteligent, atat noi cat si clientul am simtit nevoia de a contura in toamna aceasta o campanie dinamica, alerta, care creeaza in toate mediile un sentiment de 'blockbuster', tocmai pentru ca ofertele de sarbatori pe care Romtelecom le arunca pe piata sunt de-a dreptul explozive”, spune Andreea Sandu, Group Account Director, Graffiti BBDO.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Sectiune



Branded


Related