Three la 10 luni de la infiintare: "Si creativii de la o agentie de 500 de oameni, si creativii de la una de 8 oameni tot cu o foaie alba in fata stau"

Three la 10 luni de la infiintare: "Si creativii de la o agentie de 500 de oameni, si creativii de la una de 8 oameni tot cu o foaie alba in fata stau"

Interviu face2face cu Andreea Sandu si cu Andrei Tripsa, parteneri la Three (alaturi de Andrei Bortun)

La inceputul acestui an, Andreea Sandu s-a alaturat in calitate de partener agentiei Three, infiintata in urma cu 10 luni de Andrei Tripsa (ex- Creative Director la Propaganda) si Andrei Bortun. In ultimii 2 ani, Andreea Sandu a fost  Group Account Director & New Business Director la Graffiti BBDO, dupa ce anterior a lucrat timp de 4 ani la McCann Erickson. Andrei Tripsa a facut si el parte din echipa McCann Erickson intre 2004 si 2008, pana sa devina Creative Director la Propaganda, pozitie ocupata pana in martie 2011.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


ADC*RO

Art Directors Club Romania (ADC*RO) a fost infiintat in 2008 si reprezinta o asociatie non-profit, al carei obiectiv este acela de a promova si de a recunoaste excelenta in creativitate. Art Directors Club Romania... vezi detalii »

Propaganda

Vrem. Vrem mai mult. Vrem mereu mai mult, mereu mai inteligent, mereu mai nefacut, mereu mai special, mereu mai simplu si mai firesc. Vrem cu o incapatanare si o insistenta sacaitoare sa facem lucrurile cu cap si... vezi detalii »

Festivaluri

Subiecte

Sectiune



Branded


Related