[UPDATE] Agentiile romanesti shortlistate la Golden Drum

[UPDATE] Agentiile romanesti shortlistate la Golden Drum

In asteptarea castigatorilor din grupa Single Channel si a celor care vor primi Virtuoso Awards (anunt care va fi facut public astazi, dupa 22:30), dar si a castigatorilor grupei Multi Channel si a celor care vor primi Piran Portorož Poster Award, Boss Drum Award, Golden Watch Award, Brand Grand Prix, Golden Rose si Golden Net (pe 6 octombrie), am reunit numele tuturor agentiilor romanesti care au fost shortlistate la Golden Drum 2012.

[Update] MRM Worldwide, Leo Burnett & Target, Next Advertising, Papaya Advertising, Publicis Bucharest, Webstyler, APP&GO MOBILE, Saatchi & Saatchi, McCann Erickson si CohnandJansen JWT sunt pe shortlist-urile afisate pana in acest moment de Golden Drum, potrivit goldendrum.com. La festivalul care rasplateste cele mai creative proiecte publicitare, care are loc in perioada 2-5 octombrie la Portoroz, s-au inscris 25 de agentii si buticuri romanesti.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info

WEBSTYLER

WEBSTYLER este cea mai premiată agenție de digital din România atât la nivel local cât și internațional. De 18 ani pe piață, timp în care a oferit servicii de strategie și creație la cele mai... vezi detalii »

Festivaluri

Pozitii

Subiecte

SectiuneRelated