[UPDATE] Agentiile romanesti shortlistate la Golden Drum

[UPDATE] Agentiile romanesti shortlistate la Golden Drum

In asteptarea castigatorilor din grupa Single Channel si a celor care vor primi Virtuoso Awards (anunt care va fi facut public astazi, dupa 22:30), dar si a castigatorilor grupei Multi Channel si a celor care vor primi Piran Portorož Poster Award, Boss Drum Award, Golden Watch Award, Brand Grand Prix, Golden Rose si Golden Net (pe 6 octombrie), am reunit numele tuturor agentiilor romanesti care au fost shortlistate la Golden Drum 2012.

[Update] MRM Worldwide, Leo Burnett & Target, Next Advertising, Papaya Advertising, Publicis Bucharest, Webstyler, APP&GO MOBILE, Saatchi & Saatchi, McCann Erickson si CohnandJansen JWT sunt pe shortlist-urile afisate pana in acest moment de Golden Drum, potrivit goldendrum.com. La festivalul care rasplateste cele mai creative proiecte publicitare, care are loc in perioada 2-5 octombrie la Portoroz, s-au inscris 25 de agentii si buticuri romanesti.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


The Geeks Bucharest

The Geeks este parte din Saatchi Creative Hub Bucharest, impreuna cu Saatchi & Saatchi Romania. Agentia se pozitioneza ca un partener de business cu focus pe solutii creative multidisciplinare de comunicare si... vezi detalii »

VML

VMLY&R a preluat FRACTAL Communications, agentia locala parte din WPP, si se alatura  VMLY&R Commerce pentru a oferi brandurilor o experienta conectata.  Preluarea agentiei locale de catre... vezi detalii »

Oxygen

Oxygen este o agentie integrata de comunicare, cu sedii in Bucuresti si Cluj-Napoca. Cu peste 13 ani experienta pe piata, Oxygen a lucrat de-a lungul anilor cu branduri si companii locale si internationale, din... vezi detalii »

Frank Group

Frank Group este un grup de agentii independente, care ofera servicii integrate si complete de comunicare. Din Grupul Frank fac parte companiile Frank (ATL, BTL, digital), Oxygen (PR), MSPS Marketing and... vezi detalii »

FCB Bucharest

Cu o istorie si o experienta de peste 140 de ani in domeniul comunicarii, reteaua globala FCB include 150 de agentii in 90 de tari, avand peste 8.000 de angajati si este parte a Interpublic Group of Companies. In... vezi detalii »

Ogilvy Group România

Ogilvy România, parte din rețeaua internațională Ogilvy, este o companie WPP, unul dintre cele mai mari grupuri de comunicare din lume (NASDAQ:WPPGY). Pe piața locală, Ogilvy creează platforme de comunicare,... vezi detalii »

Leo Burnett

Leo Burnett Romania este unul dintre cele mai prestigioase nume din industria de marketing si comunicare din Romania. In mod constant o agentie de top, Leo Burnett a reusit de-a lungul timpului sa creeze lideri... vezi detalii »

Propaganda

Vrem. Vrem mai mult. Vrem mereu mai mult, mereu mai inteligent, mereu mai nefacut, mereu mai special, mereu mai simplu si mai firesc. Vrem cu o incapatanare si o insistenta sacaitoare sa facem lucrurile cu cap si... vezi detalii »

Festivaluri

Pozitii

Subiecte

Sectiune



Branded


Related