Cistigatorii Ad'Or, la puterea a sasea

Leo Burnett este "Agentia Anului" la Ad'Or, pentru al patrulea an consecutiv. Gala de premiere a festivalului, aflat la editia a sasea, a aratat o competitie mult mai strinsa decit o prevedeau pronosticurile de dinaintea evenimentului.

Doi sau nici unul
"Juriul a fost hotarit anul acesta", a spus Andi Moisescu in deschiderea festivitatii, dar in ceea ce priveste statuetele celor mai importante categorii din concurs - "Campania anului", "Cel mai bun spot TV" si "Cel mai bun Ad de presa", s-a dovedit a fi mai degraba invers. Dintre cei doi nominalizati la "Campania anului", nici GAV Scholz & Friends cu "Gradina de Sud" si nici Lowe & Partners cu "Dakino" nu au plecat cu statueta acasa. "Nu a fost destul", a explicat Jason Romeyko, presedintele juriului si Regional Creative Director Saatchi & Saatchi Varsovia, adaugind ca un spot bun si doua printuri nu sint suficiente pentru a lua statueta pentru campanie. Surplusul creativ a compensat insa in categoriile "Cel mai bun spot TV" si "Cel mai bun Ad de presa", care au avut fiecare cite doi cistigatori. Premiul pentru spotul TV-ul a fost impartit de Leo Burnett (Batman, Teletech), cu cei de la Mercury Promotions (De-a v-ati ascunselea, Autoritatea Nationala pentru Protectia Copilului si Adoptie), iar cel pentru Ad-ul de presa de Graffiti BBDO (Magic FM) cu Lowe & Partners (DaKino).

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Mercury360

Cu o istorie de peste 25 de ani in Romania si, in continuare independenti, full-service, suntem una dintre putinele agentii care au capabilitatile necesare pentru a deveni partener pe intreaga durata a unei campanii,... vezi detalii »

MullenLowe

De 29 de ani in Romania, MullenLowe este o agentie de creatie, marketing si brand strategy, care isi propune sa isi pastreze mentalitatea de creativitate antreprenoriala si spiritul dinamic. Agentia se pozitioneaza... vezi detalii »

Leo Burnett

Leo Burnett Romania este unul dintre cele mai prestigioase nume din industria de marketing si comunicare din Romania. In mod constant o agentie de top, Leo Burnett a reusit de-a lungul timpului sa creeze lideri... vezi detalii »

Festivaluri

Sectiune



Branded


Related