Graffiti BBDO semneaza noul spot TV pentru Spor

Graffiti BBDO semneaza noul spot TV pentru Spor

Graffiti BBDO a realizat un spot TV pentru brandul Spor de la Policolor, pornind de la ideea ca alegerea vopselei nu mai este o corvoada intrucat te poti razgandi oricand pe parcurs, informeaza un comunicat emis de Zaga Brand.

Spotul se adreseaza consumatorului finalul, de regula tanarul cuplu, care utilizeaza vopseaua Spor intr-un context in care trendul “Do it yourself” castiga tot mai mult teren.

Obiectivul spotului este de a incuraja impulsul consumatorului de a experimenta si de a comunica usurinta cu care casa poate fi redecorata folosind vopseaua Spor.

Echipa care a contribuit la realizarea noului spot TV:

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Zaga Brand

Fondata in 2005, agentia de comunicare creativa Zaga Brand si-a propus si a reusit sa creeze un mediu de lucru productiv in care imposibilul este doar o provocare. Intr-o atmosfera “crazy about our work”,... vezi detalii »

Zenith

Zenith este The ROI Agency. Printr-o combinatie unica de date, tehnologie si specialisti in domeniu, facem fata chiar si celor mai complexe provocari si contribuim activ la cresterea business-urilor clientilor... vezi detalii »

Branduri

Subiecte

Sectiune



Branded


Related