Au inceput inscrierile la Scoala ADC*RO, editia 2014

Au inceput inscrierile la Scoala ADC*RO, editia 2014

In perioada 26 septembrie - 25 octombrie 2013 au loc inscrieri pentru cea de-a sasea editie a Scolii ADC*RO . Cei care sunt interesati sa se inscrie la cursurile scolii o pot face online, pe www.scoalaadc.ro, rezolvand brief-ul de concurs propus de tutori. Criteriile urmarite in procesul de selectie sunt: creativitatea, originalitatea si respectarea cerintelor briefului.

Cursurile vor incepe in luna ianuarie 2014 si vor dura patru luni. In timpul scolii, studentii vor participa la seminarii saptamanale si isi vor putea testa aptitudinile creative in cadrul intalnirilor din agentiile de publicitate participante. La finalul scolii, prin rezolvarea briefurilor primite pe parcurs, studentii isi vor alcatui un portofoliu de lucrari, care va fi evaluat de tutorii scolii, pentru stabilirea unui clasament final, iar cei mai talentati studenti vor beneficia de internshipuri in agentii.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


VML

VMLY&R a preluat FRACTAL Communications, agentia locala parte din WPP, si se alatura  VMLY&R Commerce pentru a oferi brandurilor o experienta conectata.  Preluarea agentiei locale de catre... vezi detalii »

Friends\TBWA

Why work with an agency like FRIENDS\TBWA Bucharest? DisruptionⓇAlmost everyone in the business world knows about disruption, talks about disruption or wants to try it, sooner or later. Well, it’s maybe time... vezi detalii »

ADC*RO

Art Directors Club Romania (ADC*RO) a fost infiintat in 2008 si reprezinta o asociatie non-profit, al carei obiectiv este acela de a promova si de a recunoaste excelenta in creativitate. Art Directors Club Romania... vezi detalii »

Dosare editoriale

Subiecte

Sectiune



Branded


Related