“The Scarecrow” domina competitia Brand Entertainment & Content Cristal Worldwide

“The Scarecrow” domina competitia Brand Entertainment & Content Cristal Worldwide

“The Scarecrow”, campania Chipotle Mexican Grill realizata de CAA, s-a facut remarcata in cadrul competitiei Brand Entertainment & Content Cristal Worldwide, fiind premiata cu Grand Cristal, dar si cu 2 Cristals si un Sapphire. Agentii din 20 de tari au participat la aceasta competitie, dar Franta, SUA si Emiratele Arabe Unite au cele mai multe case-study-uri inscrise. In total au fost acordate 30 de premii: 9 Emeralds, 7 Sapphires si 14 Cristals.

Castigatorii:

Best Film, Series or Fictional Program
Greenlight Media & Marketing (USA): Ultimate Ears – The Social Music Experiment (Emerald)

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


DDB Romania

DDB Romania este agentia de creatie membra The Group. The Group este lider al industriei de comunicare din Romania si include agentii specializate in servicii de creatie, media, digital, branding, relatii publice,... vezi detalii »

Starcom MediaVest

Agentia Starcom MediaVest Group este parte din cea mai mare retea de media din lume, SMG Worldwide, si din grupul de comunicare Leo Burnett. Infiintata in 2000, Starcom este prima agentie de media din Romania... vezi detalii »

Leo Burnett

Leo Burnett Romania este unul dintre cele mai prestigioase nume din industria de marketing si comunicare din Romania. In mod constant o agentie de top, Leo Burnett a reusit de-a lungul timpului sa creeze lideri... vezi detalii »

Campanii

Subiecte

SectiuneBranded


Related