[AdLife] Alin Marghidanu (SENIORHYPER): Cu primii bani primiti am cumparat un batic si o rochie pentru bunica-mea

[AdLife] Alin Marghidanu (SENIORHYPER): Cu primii bani primiti am cumparat un batic si o rochie pentru bunica-mea

Intr-unul dintre cele mai induiosatoare pasaje din "Dulcele bar", JR Moehringer indeplineste visul sau si al mamei si primeste diploma de absolvire de la Yale. Dupa ce e felicitat de toata lumea, JR ramane doar cu mama si pare ca sarbatorirea momentului s-a incheiat. Insa JR are o surpriza: scoate din buzunar un inel gravat cu Yale si i-l daruieste, impartasind reusita cu cea care se bucura cel mai mult ca el a ajuns aici.

Mi-a placut sa imi aduc aminte de asta citind raspunsurile frumoase ale lui Alin Marghidanu, care ne impresioneaza cu povestile din copilarie, de cand era un pustan gagicar insa sensibil, dar si cu lectiile despre publicitate invatate in cei 12 ani de cariera.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Profero Bucuresti

Profero Bucuresti, afiliata la reteaua internationala MullenLowe Profero, este o agentie de digital advertising cu o experienta de peste 10 ani pe piata din Romania, atat cu branduri locale, cat si... vezi detalii »

Dosare editoriale

Sectiune



Branded


Related