Videograful si fotografii care va aduc neconventionalul ADfel

Videograful si fotografii care va aduc neconventionalul ADfel

Te-ai saturat de toate momentele alea in care fotografii, pe la evenimente, iti zic sa zambesti, sa ridici un pic mana stanga, sa iti dai parul din fata sau: "Inca una cu piciorul ridicat"? Si noi, fiindca fotografiile ar trebuie sa fie spontane, sa te surprinda in plin hohot de ras sau concentrare maxima, sa contina momentele alea pe care vrei sa ti le amintesti peste o vreme. 

Bine-i pentru tine ca la ADfel e fix asa: avem cei mai abili fotografi si cel mai creativ videograf, care se arunca in toate pozitiile ca sa te surprinda-n unghiuri bune, cu prietenii aproape, hlizindu-te la cele mai neconventionale activari de brand. Nu trebuie sa zici nici "branza", nici sa te spetesti gandindu-te la cele mai bune pozitii de pozat, caci ei vor fi acolo ca sa scoata la iveala fotogenia naturala a fiecaruia.

Sa-i luam pe rand:

Ivan Creativ, videograf extraordinaire, tine in miscare evenimentele IQads si SMARK pe video: de la conferinte SMARK la cea mai recenta Cupa Agentiilor la Gatit by Lidl. Ii place sa surprinda diferit forfota si esenta fiecarui eveniment, fie ca vorbim despre conferinte, training-uri, petreceri sau prezentari de moda. Si abordarea fiecarui proiect e atipica: incearca sa inteleaga totul la nivel micro, ca sa poata reda povestea de la macro la detaliu. Plus ca e primul om de video care ne asteapta cu un clip inainte sa i-l cerem: iata doar un exemplu:

 

In loc de poze, va ademenim cu cadre variate ale proaspatului lansat ADfel 2015.Credit: Ivan Creativ

Posted by IQads on Monday, September 21, 2015

De Miluta Flueras va povestim de fiecare data cu bucurie - a fost alaturi de noi la Cupa Agentiilor la Gatit by Lidl, la ADfel 2014 si la Cupa Agentiilor la Karaoke 2014. De aveti sau nu stofa de rockstar, asta numai el va poate spune, caci a vazut multe concerte la viata lui.  Cand nu statea in fata scenei, a gasit timp sa se perinde prin galeriile de arta din Bucuresti, in proiectul sau special: Insight. An eye on Bucharest's art galleries.

 

Laboratorul de limba romana: povestea Anonimov, surprinsa de Miluta Flueras

Academia de Fotografie by Simion Buia ni se alatura pentru primul an: si cu fotografii minunate, si cu jovialitatea lui Simion. Se prea poate sa puteti fura ceva meserie de la el si la Fabrica, insa, ca sa puteti invata de-adevaratelea tehnica si estetica fotografica, va recomandam sa alegeti unui dintre cursurile Academiei. Workshop-urile si cursurile sunt concepute pentru orice nivel, de la incepator la avansat.

Desi poate sa va para batranel, Uncle Jeb e chiar foarte tanar si agil cat sa surprinda orice moment, asa cum va face si la ADfel, pentru al doilea an consecutiv. Cinci baieti si fete au studioul care, pe langa fotografie de produs, nunta, botez, concert sau portret, organizeaza, de doi ani incoace, Noaptea Studiourilor Foto.

Fiti convinsi ca amintirile voastre de la cea de-a zecea editie ADfel sunt pe maini bune, asa ca veniti, intre 21 si 27 septembrie, pe terasa Fabrica, sa fiti surprinsi din toate unghiurile. 

Despre ADfel
De zece ani, copilul neconventional al IQads intretine setea de publicitate altfel a publicului bucurestean. Singurul eveniment de branded entertainment din Romania, ADfel creeaza un playground in care brandurile si agentiile creative interactioneaza cu publicul. In cele 9 editii de pana acum, peste 100 de branduri si organizatii au venit cu peste 400 de idei implementate pentru mai mult de 7.000 de participanti pe an.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Sectiune



Branded


Related