“Impreuna facem mai mult.” Tempo a dezvoltat platforma de comunicare “Impreuna” pentru METRO Romania.

“Impreuna facem mai mult.” Tempo a dezvoltat platforma de comunicare “Impreuna” pentru METRO Romania.

Cu totii ne-am amuzat in copilarie cu foi de hartie impaturite si decupate astfel incat sa rezulte o “hora” de siluete umane. Aceasta imagine familiara, incarcata de conotatii pozitive, a fost sursa de inspiratie pentru platforma de comunicare METRO “Impreuna”, conceputa si implementata de Tempo Advertising.

Grupuri de siluete umane stilizate, interconectate - sugerand, prin usoare diferente de contur, principalele categorii de parteneri Metro - au populat peisajul urban, aducand un aer de prospetime vizuala care a generat valuri de reactii pozitive pe retelele de socializare. Siluetele decupate au fost vazute in Bucuresti si in alte orase din tara intr-o faza initiala de teasing; ulterior executiile outdoor si spotul TV au dezvaluit mesajul propriu-zis si au marcat debutul perioadei promotionale. Comunicarea s-a desfasurat coordonat si unitar pe trei planuri: campania de imagine, campania promotionala si evenimentul business-to-business METRO EXPO.

Ofertele campaniei promotionale sunt comunicate zilnic, pana pe 23 octombrie, prin difuzari TV, afisaj stradal, statii de autobuz, presa, publicitate online, retele de socializare si comunicare in-store.

Echipa Tempo Advertising care s-a ocupat de aceasta campanie a fost formata din: Dragos Grigoriu -  (Strategic & Creative Consultancy), Viorel Holovaci (Senior Art Director), Dragos Fratila (Senior Copywriter), Mihai Preotu (Head of Strategy), Bogdan Ivascu (Account Director) si Andra Sania (Senior Account Executive).

Casa de productie a fost Chainsaw Europe.

Din partea clientului METRO Romania, echipa care  a fost implicata direct in  aceasta campanie este formata din Stratos Tsikmis (Head of Branding), Ionelia Diaconu (Brand Communication Manager), Mihaela Maftei (Media Specialist).

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Branduri

Sectiune



Branded


Related