Apelurile fericite exista!

Apelurile fericite exista!

Petreceri de Craciun, bonusuri sau mese festive – metodele deja traditionale prin care companiile sarbatoresc impreuna cu angajatii si ii rasplatesc pentru efortul depus pe tot parcursul anului.

Pentru Provident, luna decembrie este una dintre cele mai aglomerate din an, perioada in care echipa de Relatii cu clientii gestioneaza cu rabdare, energie si dedicare, mii de apeluri pe zi.

Pentru a le multumi, Provident, cu sprijinul echipei Jazz, a initiat “Apeluri fericite”, un proiect maraton desfasurat timp de 2 zile. Fiecare angajat din Call Center a primit un imprumut nerambursabil de buna dispozitie, sub forma unui apel telefonic personalizat, in spiritul sarbatorilor.

La telefon au fost interpretate colinde live de catre tenorul Adrian Popescu sau corul de copii Meloritm si urari traditionale care i-au surprins, emotionat si i-au facut sa zambeasca.

Un sumar al proiectului poate fi urmarit in filmulet:

 

Initiativa continua seria dezvaluirilor legate de activitatile din companie, cu care Provident ne-a obisnuit in ultimii ani.

Echipa Provident care a realizat campania a fost coordonata de Marilena Barliga (Director Marketing) in  colaborare cu departamentele de Comunicare, Resurse Umane si Vanzari.

Din partea Jazz echipa a fost formata din:
Valentin Suciu (Creative Partner), Simona Suman (Group Creative Director), Loredana Saru (Client Service Director), Ana Maria Patrut (Account Director)

Jazz crede ca ideile bune povestite cu multa emotie sunt cele care care ii fac pe oameni sa reactioneze. Praslea cel Voinic al agentiilor din Romania, crescand in 5 ani cat altii in multi ani, Jazz are o echipa de 25 de oameni talentati care concepe si pune in practica idei de comunicare manifestate in orice mediu pentru Avon, BRD, Grand Entertainment, GSK, Krax, Lay’s, Muller Romania, Medlife, Oscar Downstream, Provident, Star, Holcim si altii.

Provident Financial Romania este o institutie financiara nebancara inregistrata in Registrul General al Bancii Nationale a Romaniei si face parte din grupul britanic International Personal Finance (IPF), unul dintre cei mai importanti furnizori de credite la domiciliu din Europa. Grupul are peste 2,6 milioane de clienti in sapte tari din Europa Centrala si de Est - Bulgaria, Cehia, Lituania, Polonia, Romania, Slovacia si Ungaria, precum si in Mexic. IPF este unul dintre cei mai mari angajatori britanici din regiune si una dintre cele mai puternice 250 de companii internationale listate la Bursa din Londra. 

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Sectiune



Branded


Related