Publicis Romania aduce prima zapada din an la Carrefour

Publicis Romania aduce prima zapada din an la Carrefour

Publicis Romania a adus clientilor Carrefour prima zapada din an intr-unul dintre hypermarket-urile din Bucuresti, pentru a le reaminti de bucuria din copilarie a primei ninsori.

Desi sarbatorile de iarna sunt momentul special din an, totusi, cumparaturile care preced Craciunul devin din ce in ce mai stresante. In goana de a gasi cadourile perfecte si de a bifa totul de pe lista de cumparaturi, se intampla sa uitam tocmai lucrurile care fac aceste zile din an atat de speciale. Prima zapada anunta magia sarbatorilor, vacanta atat de asteptata a copiilor, momentul in care lumea intreaga este mai buna.

Publicis si Carrefour Romania si-au propus sa le reaminteasca romanilor de vacanta de iarna din copilarie, cea mai magica perioada din an. Asa ca au adus zapada, atat de asteptata de toata lumea in Bucuresti, intr-un hypermarket Carrefour pentru o zi.

"Ideea a aparut cand ne-am intrebat care-i lucrul ala de care ne e cel mai mult dor din iernile copilariei. Prima zapada. E interesant ca azi poti cumpara cam orice pentru sarbatorile de Craciun si totusi nu poti cumpara lucrurile care chiar fac perioada asta magica, cum ar fi zapada. Contextul meteo ne-a dat sansa sa oferim clientilor Carrefour prima ninsoare din acest an, inauntrul hypermarket-ului."
Ana-Maria Taralunga (Copywriter – Publicis Romania)

 

Spotul video a atins un reach de peste 1 milion si jumatate de romani. „Prima zapada” a starnit peste 13,000 de reactii pe Facebook.

 

 

Echipele participante:

Echipa Publicis Romania:
Jorg Riommi - Chief Creative Officer, Mihnea Gheorghiu – Group Creative Director, Elena Greta Apostol – Art Director, Ana-Maria Taralunga – Copywriter, Ana Maria Olaru – Senior Strategic Planner, Ioana Dinu - Social Media Manager, Corina Tudor – Group Account Director, Ilinca Necula – Account Manager, Alexandra Dinu – Account Executive, Camelia Efrimov – AV Producer Manager, Liviu Efrimov – AV Producer.

Echipa Carrefour Romania:
Andreea Mihai – Director Marketing si Comunicare, PR & Solidaritate, Dinamica Comerciala & Pricing, MBA, Andreea Bragaru – Responsabil Comunicare, Linda Willy – Responsabil Proiecte Speciale, Marius Birborica – Responsabil Comunicare Outdoor.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Branduri

Sectiune



Branded


Related