MedLife plantează promisiunea unui viitor mai verde pentru copii, în campania de CSR „Facem România verde”

MedLife plantează promisiunea unui viitor mai verde pentru copii, în campania de CSR „Facem România verde”

MedLife, liderul pieței de servicii medicale private din România, a dat startul primului său proiect de responsabilitate socială dedicat protejării mediului - Facem România verde, prin care va planta câte un un copăcel pentru fiecare nou-născut din maternitățile sale. Prin această campanie de CSR, dezvoltată și implementată alături de agențiile Jazz și pastel, MedLife duce mai departe promisiunea de a face România bine, contribuind la sănătatea și echilibrul generațiilor următoare.

Este în natura MedLife să se preocupe de binele oamenilor, dar și de mediul în care ei trăiesc, de aceea compania și-a asumat responsabilitatea și implicarea în reconstrucția ecologică a unei zone tăiate la ras, din munții Făgăraș. Astfel, prin intermediul Fundației Conservation Carpathia, MedLife va împăduri o suprafață de 10 ha, prin plantarea a 40.000 de puieți în primul an al proiectului. Proiectul Facem România verde a demarat pe 10 noiembrie, odată cu prima acțiune de plantare, la care au luat parte angajați MedLife alături de voluntari și membri din echipa Fundației Conservation Carpathia.

 

 „Vrem să construim împreună, zi de zi, un viitor mai bun pentru copiii noștri și pentru asta încercăm să întreprindem acțiuni care contează. Misiunea noastră a intrat recent într-o nouă etapă: am lansat primul nostru proiect de CSR pentru mediu – Facem România verde!

Este un proiect care a pornit de la o idee internă, din echipa MedLife și a prins viață cu ajutorul unei întregi echipe, fiind o misiune în care cu toții credem. Tocmai de aceea, colegii noștri s-au mobilizat și au făcut echipă cu voluntarii pentru prima plantare, acțiune ce a fost un succes, de care suntem tare mândri. Efortul depus de echipă a fost un bun prilej de a ne aduce aminte câte lucruri frumoase putem face împreună, așa cum facem și în activitatea noastră de zi cu zi. Acest proiect este unul de viitor, care în timp va da roade la propriu, este promisiunea noastră de a face bine pentru următoarele generații”, a declarat Ina Bădărău, PR Manager MedLife.

 

Prin acest prim proiect de CSR dedicat protejării mediului înconjurător, compania marchează încă o cale de a se implica constructiv și benefic în viața oamenilor. Facem România verde însumează, la fel ca fiecare acțiune întreprinsă de MedLife, esența brandului. Iar de această dată, pe lângă respectarea promisiunii unui act medical de calitate și a excelenței dovedite fiecărui pacient, campania reprezintă dorința MedLife de a se implica și mai mult în dezvoltarea și evoluția societății.

Campania este susținută în mediul digital prin platforma dedicată proiectului unde poate fi vizionat atât spotul video ce spune povestea campaniei, cât și cel care pune în scenă prima acțiune de plantare cu care proiectul a demarat. În plus, campania este susținută și printr-o serie de proiecte și acțiuni de PR. 

 

Echipa de lucru pentru dezvoltarea campaniei Facem România verde:

Echipa MedLife:

Ina Badarau – Public Relations Manager
Andreea Laca – PR Specialist
Alis Lupu – PR Specialist
Simona Iliescu – Marketing Manager
Alexandru Vladu – Digital Marketing Specialist    
Diana Grosu – Marketing Specialist
Mariana Ursoi – Customer Analyst

 

Echipa Jazz Communication:

Alina Varlanuta – Group creative and Copywriter
Raluca Matei – Head of art
Andrei Antal – Junior Copywriter
Georgiana Rotaru – Accout Director
Alexandra Coanca – Account Executive   
Andreea Calarasu – Creative planner

 

Echipa pastel:

Simona Mincu – Head of PR
Vera Petrescu - PR and Social Media Manager
Oana Cristea – Internal communication and public affairs manager 
Mihaela Stoica – Client Service Director
Horia Cucuta – Motion Designer
Cristina Icnotiu – Art Director
Ionuț Ungureanu – Copywriter
Roxana Sava – Copywriter

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Pastel

pastel este o agentie de comunicare romaneasca cu o abordare strategica si creativa, cu o activitate de 14 ani pe piata din Romania, peste 5.000 de campanii si proiecte dezvoltate, si un portofoliu de clienti... vezi detalii »

Branduri

Subiecte

SectiuneBranded


Related