[Cook-off publicitar] Minio Chilli-O revin la Cupă, imbatabili din punct de vedere astral și numerologic

[Cook-off publicitar] Minio Chilli-O revin la Cupă, imbatabili din punct de vedere astral și numerologic

Ca urmare a participării anterioare la Cupa Agențiilor la Gătit, echipa Minio Chilli-O revine pe baricadele culinare în componență optimizată, atât din punct de vedere zodiacal, dar și numerologic (cum e cu numerologia n-am putea spune, dar trebuie că mecanismele de calcule oculte au dat pe foarte plus).

De la Cupa trecută și până acum, echipa Minio Studio spune că există progres culinar cu siguranță. Se manifestă fie prin cercuri de prieteni bine hrăniți sau, după caz, bine poziționați la cratiță la sesiuni de 'distracție în bucătărie' (adică atunci când ți-e foame și n-ai chef să gătești de unul singur sau deloc).

Iar cei 5 membri vor avea de demonstrat acest progres pe baza unui preparat care să facă cinste gălbiorilor. Asta la prima probă; îi vor urma alte două probe cu brief, plus una de improvizație.

Cu alte cuvinte, pe 17-19 octombrie, Minio renunță, parțial, la următoarele talente: Ana Croveanu (DTP), Mihai Bălan (Senior Art Director), George Bonea (Copywriter), Marius Marin (PR Manager) și Elena Zanfirachi (Office Manager). Verificați-le compatibilitatea și din răspunsurile de mai jos.

 
Versiunea serioasă a imaginii de mai sus

 

Lobby intern. Și amintiri de altădată

Marius Marin: Ne-am mobilizat destul de rapid. Am convocat detașamentul de publicitari Minio și am văzut care erau cei mai entuziasmați și dornici să participe. Cât ai zice „gătit”, ne-am făcut echipa și am zis că anul acesta suntem puși pe fapte mari și pe farfurii reușite.

Mihai Bălan: De la ediția trecută îmi amintesc că ora alocată în calificări a zburat ca vântul, iar noi ne-am dat peste mâini să terminăam preparatul. Uh, ce emoții! Satisfacția câștigării primei zile de concurs a fost maaaare! Am asimilat tot ce ne-a transmis Alex Cîrțu, însă finala a fost grea. Un premiu pentru gust, totuși, am luat :)

 

Chefi principali, chefi secundari, support?

Marius Marin: Mihai este chef principal, Elena și Ana sunt chefi secundari, iar eu și George suntem support team și responsabili de voia bună.

Mihai Bălan: N-aș vrea să divulg strategia – cine stie unde ajung informațiile astea. :) Oricum, când ești într-o nouă bucătărie, într-un concurs, se modifică orice plan făcut de acasă.

 

File din capitolul bucătărie de zi cu zi

Marius Marin: Trebuie să recunosc că nu gătesc foarte des, dar atunci când fac ceva acasă, iau bucătăritul în serios (n.r. inserăm imediat mai jos și un vizual ilustrativ).

Mihai Bălan: Progresul e când vine feedback bun după ce mănâncă prietenii?! Dacă-i așa, înseamnă că am progresat.

Elena Zanfirachi: Anul acesta îmi fac debutul la Cupa Agențiilor și sunt super-mega entuziasmată. În bucătărie știu exact unde îmi este locul: la masă, cu farfuria în față :)

George Bonea: După prima experiență de la Cupa Agențiilor am învățat multe. Să scot codița de la usturoi și să adun alți 4-5 prieteni pentru a face două feluri de mâncare. De atunci doar așa gătesc. Adun oameni la mine acasă și îi provoc să gătească. Viața mea s-a schimbat.

Ana Croveanu: Particip în acest an pentru prima oară la Cupa Agențiilor la Gătit. Gătesc destul de frecvent, în acest moment, dietetic, și în general îmi place să experimentez cu mâncarea. Câteodată mă surprind plăcut, iar în celelalte dăți, dacă nu e foarte grav, îmi surprind cei 2 căței ai mei.

 

Cel mai recent preparat facut în casă

Marius Marin: Cel mai recent preparat a constat în ciuperci umplute la cuptor. Am o rețetă proprie, destul de simplă, dar gustoasă. Eu zic că au ieșit bune, din moment ce nu a mai rămas vreuna.

Mihai Bălan: Varză dulce acrită cu roșii plus ciolan afumat. Și mămăligă, evident! Au mâncat: colegii, eu, vecinii. N-a mai rămas fir de varză! :)

Elena Zanfirachi: Fursecuri cu unt de arahide. Au fost delicioase!

George Bonea: Ton cu avocado. O rețetă complicată și solicitantă. A trebuit să merg la două magazine diferite pentru avocado bun și o conservă de ton. Cred că am mers vreo 2 kilometri pentru o „banală” salată.

Ana Croveanu: Ultimul preparat făcut în casă a fost un ghiveci de legume, zis și „făcut curat în cămară”: cartofi, morcovi, ceapă, varză roșie și linte. Fără ulei, doar cu sare și puțin de tot ars (am avut impresia că am închis focul), mi s-a părut surprinzător de bun.

Tot atunci am făcut și clătite vegane din făină de amarant cu un gem de mere făcut de mine. Gemul mi-a ieșit excepțional!

 

Despre cele 4 probe de concurs: surprize, emoții

Mihai Bălan: Emoții am la „paste de la zero” pentru că nu știu dacă avem timp să le uscăm si mi-e să nu fie lipicioase. Cel mai tare mă inspiră „A la Improvizante”, pentru că e fix pe genul meu.

 

Sneak preview: gălbiorii

Mihai Bălan: Am ceva experiență cu ciupercile de toate felurile. Îmi plac pentru că sunt versatile și e greu să le strici. Valoarea va fi dată de gustul „lingurii perfecte”, dar și de combinația de texturi. O să gustați!

 

Punctul forte

George Bonea: Faptul că, zodiacal, suntem foarte compatibili. Astral și numerologic suntem imbatabili. Avem 100% șanse să câștigăm dacă nu se implică Baphomet Androginul și șerpilienii.

 

Ambiție de Finala sau fun cu alți colegi de industrie?

Marius Marin: Fiți cu ochii pe noi! Echipa Minio-Chilli-O se avântă din nou!

George Bonea: Vrem să câștigăm acest concurs ca să avem o scuză pentru zilele în care nu stăm la birou. Și dacă juriul ar ține cont de sinceritatea noastră, ar știi ce e de făcut. Adversari? Nu faceți risipă. Sunt copii în Africa…

 

Partenerii Cupei

Despre Selgros Romania 
Se ocupa de varietatea si prospetimea ingredientelor pe care le veti transforma molecular la fata locului, totul in spiritul constructiv al improvizatiei, fara emotii, nici cu presiuni (sunt deja destule la birou).

Despre Kenwood 
Aduce intariri sub forma de instrumentar, de regula absent in meseria de publicitar. Dar pastram familiaritatea - o sa fie multitasking ca la tine in agentie, doar ca in bucatarie.

Despre Electrolux 
Asigura tehnologiile de gatire fara de care n-am putea gusta nici jumatate dintre aromele care o sa ne inconjoare. 

Despre Flanco
Si inainte, si dupa finish-ul Cupei Agentiilor la Gatit, Flanco se angajeaza sa aduca bucatariile romanesti la zi din punct de vedere electrocasnic.

Despre Doncafe Fresh 
Arma secreta a evenimentului nostru, care pana la urma implica niste eforturi in conditii de concurs. Si nu puteam omite un element precum cafeaua, nelipsita oricarui "publicitar starter pack".
 

Despre Cupa Agentiilor la Gatit
Creativii ingredientelor, ai prezentarilor si ai uralelor isi gasesc locul la Cupa Agentiilor la Gatit, un eveniment IQads care face parte dintr-un concept mai amplu de intreceri creative dedicate industriei publicitare din Romania - "Cupa Agentiilor". Scriem retetarul Cupei la Gatit din 2013 si starnim creativii sa se infrunte in preparate si farfurii. 

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Minio Studio

Gandim strategic si executam creativ. Asta facem noi la Minio Studio. Suntem o agentie lansata in 2016 si care, dupa doar 3 ani, a ajuns sa ocupe locul 28 in Forbes Ad Agencies List. Oferim mai mult decat campanii... vezi detalii »

Dosare editoriale

Companii

Subiecte

Sectiune



Branded


Related